USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Губернатор попросив банкірів піти назустріч аграріям

4 Березня 2009 16:30
Голова облдержадміністрації Микола Романюк сьогодні, 4 березня, направив листи головам правлінь центральних банківських установ з приводу відновлення кредитування та пролонгації кредитів сільгоспвиробникам області. Про це «Волинським Новинам» повідомили у прес-службі губернатора.
У листі Микола Романюк зокрема наголошує, що в агропромисловому комплексі області задіяно більш ніж півмільярда гривень пільгових кредитних ресурсів, відсотки по яких частково компенсуються коштами державного та обласного бюджетів.
Разом з тим, сьогодні кредитування для АПК практично припинене, не вирішуються питання пролонгації кредитів. Аграрії відчувають гостру нестачу фінансів. Це ставить їх в скрутне становище, яке ще більше загострюється напередодні посівної, – вважає глава Волинської ОДА.
На його думку, позитивне прийняття рішень щодо відновлення кредитування та пролонгації кредитів дасть можливість сільгосптоваровиробникам отримувати компенсацію з державного бюджету. А це, у свою чергу, значно здешевить вартість позики та прискорить розрахунок за її користування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus