USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Губернатор Волині переживає за гроші

17 Травня 2011 14:56
Губернатор Волині Борис Клімчук переживає, щоб 22 мільйони 487,8 тисячі гривень, виділені урядом для області на запобігання паводкам, були використані раціонально і правильно.
Про це голова облдержадміністрації сказав під час семінару-наради з редакторами ЗМІ 17 травня.
«Дуже переживаю, аби ці гроші були правильно, раціонально використані. Аби на цих грошах не було крисятництва і відкатів, – зазначив Клімчук. – Прокурору доповів про це рішення уряду. Андрій Іванович (Андрій Гіль – прокурор Волинської області, – «ВН») посміхнувся так хитро. Кажу: «Що, Андрій Іванович, думаєте, що буде прокурорам робота?». – «Ну, – каже, – як же без цього?».
Губернатор розповів, що попередив підлеглих чиновників про те, що над цими грішми має бути особливий контроль.
Нагадаємо, розпорядженням від 11 травня 2011 року Кабінет Міністрів виділив Волинській облдержадміністрації 22487,8 тисячі гривень для запобігання надзвичайним ситуаціям, пов’язаним зі шкідливою дією поверхневих та паводкових вод.
За словами Бориса Клімчука, ці гроші призначені для розчистки магістральних і руслових каналів, поглиблення русел річок і спорудження водозахисних дамб в Любешові, Люб’язі і в ратнівській зоні.
«Це ті роботи, які з року в рік відкладалися, з року в рік вони не мали фінансування, - розповів голова ОДА. – Вдалося переконати Азарова, міністра фінансів. Не без підтримки серйозної Адама Івановича Мартинюка, інших депутатів Верховної Ради від Волині вдалося це зробити».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Споглядач наслідків меліорації з Полісся Показати IP 17 Травня 2011 16:28
Наслідок роботи брежнєвської меліорації - пересохлі річки і озера, закопані мільярди радянських рублів, згвалтована і знищена природа, втрачені природні болота, рідкісні звіри і птахи, а згодом все заросло кропивою, валерянкою, чередою і хвощами. Осушені землі вимагали вапнування, але на це не вистачило розуму і мільярдів. Подивіться сьогодні на Волинську меліорацію. 300 тисяч гектарів боліт пустують, навіть овечка не хоче пастись на бурянах. На висушених торфяниках в літню пору можна засипати для висиджування страусові яйця. Управління Бахмачука останні 20 років фінансується лише на зарплату отупілих чиновників, яким на роботі вже набридло навіть читати кросворди. Все розграбовано і знищено. На Стоході в районі сіл Ясенівки, Осмигович, Солович і далі по течії на мостах розкрадені плити, вирізаний метал. Ними вимощені подвіря сучасних сільських вельмож. Подивіться на меліоративні канали, які ніби-то передані на баланс сільських рад, і вам все стане ясно. А Бахмачук сидить 20 років, не влазить в суперечки, ходить як тінь, і продовжує "працювати", переглядаючи від хронічної нудьги і депресії по кілька разів на день "Українську правду". І заперечує заперечення - про меліорацію в нього своя думка - людоїдська. Як Прометей до скелі, так Бахмачук навічно прикований до меліорації. А коли ж гріхи буде відмолювати, стоячи на колінах перед Богородицею!? Бог все бачить.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus