USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Голова Волинської ОДА «впав» у рейтингу відповідальності

25 Грудня 2017 18:51
Цьогорічний рейтинг відповідальності голови Волинської ОДА Володимира Гунчика наразі сягає 37%. У порівнянні з минулим роком він отримав -7% до рейтингу.

Наприкінці року аналітики "Слова і Діла" підбили підсумки роботи голів облдержадміністрацій та дослідили, хто з них найкраще та найгірше виконував свої обіцянки.

На першому місці у загальному рейтингу – голова Запорізької ОДА Констянтин Бриль, який піднявся на 13% у рейтингу відповідальності. Він виконав 40% обіцянок.

На другому місці серед лідерів – очільник Кіровоградської ОДА Сергій Кузьменко, який зміг піднятися в нашому рейтингу на 11% (виконав 46% своїх обіцянок, а не зміг – лише 19%).

Третю сходинку посідає Валерій Головко, який керує Полтавською ОДА – він зміг вдосконалити свої позиції на 9%, за ним – очільник Львівської ОДА Олег Синютка з приростом відповідальності в 7%.

Найменшие додали в рейтингу голови Сумської та Херсонської ОДА – Микола Клочко та Андрій Гордєєв. Вони отримали по +1%.

Тепер розповімо, хто в 2017 році втратив позиції в нашому рейтингу з виконання обіцянок і не зміг вчасно виконати все сказане.

Тут на першому місці перебуває Олег Гончарук – очільник Івано-Франківської області, який втратив 18% порівняно з минулим роком.

Після нього – Валентин Резніченко з Дніпропетровської ОДА, який опустився вниз на 13%.

Третю сходинку з невиконання обіцянок розділили між собою голова Вінницької ОДА Валерій Коровій та Черкаської Юрій Ткаченко, які отримали -10% у рейтингу.

За ними – Геннадій Москаль (Закарпатська ОДА), Олександр Корнійчук (Хмельницька ОДА) та Володимир Гунчик (Волинська ОДА) – з рейтингом -7%.

Найменше спромігся втратити через невиконані обіцянки голова Чернігівської ОДА Валерій Кулич (-2%).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Свєтка Показати IP 25 Грудня 2017 20:17
Старий "п*рд*н" і баба Яга з прес -центру))))))))))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus