USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«І надалі працюватимемо на благо Луцька», – Ігор Поліщук подякував за роботу

3 Липня 2017 11:00
Депутат міської ради, екс-секретар Ігор Поліщук звернувся до колег зі словами подяки за співпрацю та запевнив, що команда і надалі працюватиме на благо міста і лучан.

Про це стало відомо під час 26 сесії Луцької міської ради.

Перед початком пленарного засідання Ігор Поліщук оголосив заяву про те, що він вирішив покинути посаду секретаря ради для того, аби припинити політичні маніпуляції з боку екс-секретаря Юлії Вусенко, не допустити дестабілізації ситуації в місті в зв’язку з майбутніми виборами міського голови. Депутати під час таємного голосування одноголосно підтримали відставку Ігоря Поліщука.

Вже у статусі депутата Ігор Поліщук подякував колегам та заступникам за плідну роботу, а також зауважив, що незабаром опублікують повний звіт за 97 днів роботи.

«Я дякую Богу за кожен день, який провів на цій посаді. Я впевнений, що ми будемо й надалі працювати на благо міста, виводити Луцьк на перші місця всіх можливих рейтингів. Дякую, і до нових зустрічей в робочому режимі, і, сподіваюсь, в іншому статусі, вже після виборів», - резюмував Ігор Поліщук.

Депутати зустріли ці слова оплесками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Пофігіст Показати IP 3 Липня 2017 12:05
Ігоре, Ви молодець! Розумний крок! Чекаємо виборів!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus