USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.90

Як голосували депутати за землю і міст

5 Травня 2011 15:10
За продовження договору оренди землі Волинській облспоживспілці, депутати Луцької міської ради голосували двічі – 28 квітня і 5 травня.

Оскільки попереднього разу резонансне і дискусійне рішення провалили, а 5 квітня – затвердили, «ВН» вирішили дізнатися, що змінилося у «голосувальних настроях» депутатів, порівнявши голосування по кожному з них.

Отож якщо 28 квітня за рішення голосувало 39 депутатів, з яких «так» сказало 23, «ні» - 10, троє утрималося і троє не голосувало, то уже 5 травня голосувало 44 депутати, 31 з яких сказали «так», всього троє – «ні» , ще троє утрималося і аж семеро не голосувало.

Окрім того, що 5 квітня депутати виявилися дисциплінованішими – їх більше з’явилося на сесію, окремі депутати проголосували інакше, ніж попереднього разу. Наприклад «тимошенківець» Тарас Бас, не голосував 28 квітня, проте 5 травня проголосував «за». «Свободівець» Святослав Боруцький, минулого разу голосував проти, а 5 травня – не голосував взагалі. Так само вчинили члени «Батьківщини» Юрій Вега та «Свободи» Олександр Магеровський та Руслан Ніколайчук.

Детально про те, як голосували депутати – у таблиці нижче.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Олександр Показати IP 5 Травня 2011 15:19
А для чого цей список? Щоб знати хто на що претендує? Кому скільки дати ?
Вболівальник Волині до Олександр Показати IP 8 Травня 2011 08:53
Як швидко вирішуються питання, які стосуються великих грошей, і як НІКОЛИ не вирішується питання про передачу в оренду ФК Волинь стадіону "Авангард" - ЦЕ ВЖЕ СТОСУЄТЬСЯ ДОЗВІЛЛЯ ПРОСТИХ ЛЮДЕЙ.
777 Показати IP 5 Травня 2011 16:18
Це список тих хто збагатився ікиданув підприємців натиснувши ЗА!
Банк Показати IP 5 Травня 2011 18:00
Ось Микола Ярославович, выдбив грошенята яки вклав на виборах.Вітаемо всім колективом банку. А зараз можно трохі заробити на Верховну Раду.
Підприємець Показати IP 6 Травня 2011 10:23
Рейдерська група Бондарука-Осіпова отримала ще один ляпас по своїй ненаситній, нахабній пиці. Бондарук думав що він створив більшість з фракцією Свобода і тепер буде "рєшалом" в міській раді. Але навіть депутати з батьківщини нарешті розібрались хто такий Роман Бондарук і його поплічник Осіпов - нахабні цинічні ділки які юридичними методами крадуть в людей і підприємств майно. Бригада Бондарука врешті скоротилася до жалюгідної групи з пяти депутатів яка ні на що не впливає в раді а тільки гадить добрі ідеї
Микола Показати IP 6 Травня 2011 13:34
А Осіпов вміє відстоювати свої інтереси. І ви ще його побачите і почуєте. А Бондарук це жук.
Юрист Показати IP 8 Травня 2011 11:23
Осіпов Молодець! Дійсно можна створити комунальний ринок, поставити мудрого керівника і гроші підуть в міський бюджет. Споживспілки та профспілки у тому вигляді, якому вони зараз існують - це рудимент командно-адміністративної системи.
Зигмунд Фройд Показати IP 10 Травня 2011 23:10
Група Нікітюка-Пустовіта-Грицюка злигалася з групою банкіра. Не зря Грицюка поставили на чергу на квартиру, а Пустовіту квартиру вже підшукали. І це вони за підприємців?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus