USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Якість доріг на Турійщині провокує соціальну напругу

20 Січня 2009 09:34
Під час чергової сесії Турійської районної ради депутати прийняли звернення, адресоване голові Волинської ОДА Миколі Романюкові та керівнику Служби автомобільних доріг області. Воно стосується неякісного виконання ремонту доріг на території району, що утруднює здійснення пасажирських перевезень на окремих маршрутах, – інформують 20 січня «Волинські Новини» .
Голова Турійської райради Орест Василишин уточнив в коментарі «ВН», що у зверненні перераховано проблемні ділянки, наголошено на недостатньому фінансуванні та низькій якості робіт, що, у свою чергу, провокує соціальну напругу. Адже перевізники відмовляються від маршрутів у ті населенні пункти, де дороги неякісні.
Ремонти проводила Турійська дорожня дільниця, що підпорядковується Ковелю. Але пан Василишин каже: мати до них значні претензії влада не може, адже знає – проблема у фінансуванні, яке йде на згадані потреби у район за залишковим принципом.
Голова райради розповів, що дорожники спробували полагодити шляхи, що були занадто широкими, з допомогою щебеню з узбіч. Але каміння не добавили, лишень нагорнули глини та піску. «Як у дощ йдеш – то аж колії лишаються», – стверджує Орест Василишин.
Саме через це відмовляються перевізники обслуговувати окремі маршрути. І хоча, за словами чиновника, проблему з перевезеннями місцева влада вирішила, зробити ремонт доріг самотужки їй не під силу. От і звернулися до керівництва області та Служби автомобільних доріг краю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus