USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Євросоюз охоронятиме навколишнє середовище Волині?

10 Грудня 2008 17:13
Сьогодні, 10 грудня, під час засідання робочої групи колегії головного управління економіки облдержадміністрації, на якому розглядали питання «Про проект Програми економічного і соціального розвитку області на 2009 рік» вирішували кому рекомендувати подавати заявки на отримання коштів від Європейського Союзу щодо охорони навколишнього середовища, – інформує репортер «Волинських Новин».
Заступник голови Волинської ОДА Василь Байцим зазначив, що орієнтовні обсяги коштів закладених у новій Програмі прикордонного співробітництва між Україною, Білоруссю та Польщею – 186 мільйонів євро. За словами пана Байцима, одним із пріоритетів цієї програми є охорона навколишнього середовища.
На ці потреби Європейський Союз планує виділити 75 мільйонів євро, але щонайменше 10 % вартості кожного проекту повинні складати власні кошти.
Проте, для того, щоб виграти фінансування проекту, бажано, щоб його подавала громадська організація, або міська чи районна рада. А робоча група рекомендувала подавати заявки щодо проектів по цій програмі багатьом місцевим радам.
Серед пропонованих об’єктів основну частку становить очисні споруди (їх будівництво та реконструкція) і полігони твердих побутових відходів. Зокрема, рекомендувалося подавати заявки міським радам Луцька, Нововолинська, Володимира-Волинського та Устилуга.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus