USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Ікону волинського бійця купили на інтернет-аукціоні в Америці

19 Травня 2015 21:05
Першу роботу Андрія Слюсарчука продали за 150 доларів на інтернет-аукціоні в Америці. Про це повідомляють активісти на сторінці Ковельського центру допомоги у мережі Фейсбук.

"Щиро дякуємо за допомогу у проведенні цього аукціону Галині Карпенській та Катерині Бондаренко. Дякуємо за небайдужість та придбаний лот Oleksandra Balsamo", - йдеться у дописі.

"Ця ікона для нас усіх є особливою, адже це - найперша робота Андрія. Саме з "Семистрільної Богородиці" (на фото) розпочалась історія про цілюще мистецтво! Тож нехай ця ікона принесе своєму власнику добро, захистить від усіляких негараздів", - розповідають волонтери.


Нагадаємо, на свято Трійці, у Георгіївській церкві селища Голоби (батьківщина Андрія) з ініціативи ієромонаха Ніфонта відбудеться виставка-аукціон мистецьких робіт Андрія Слюсарчука.

Також активісти висловлюю вдячність небайдужим, які передали кошти на картку Андрія. Сьогодні сума на його рахунку - 850 гривень. Більшу частину з них уже витратили на матеріали для вишивки.

"Дякуємо та низенько вклоняємось перед людьми, які знають, що таке біль, за доброту та щирість їх сердець! Руслан Корець, колишній солдат, інвалід І-ї групи із пожиттєвим статусом, передав Андрію коробку бісеру з побажанням скоріше одужати! Бажаємо і Вам, Руслане, здоров'я, благополуччя та миру!!!", - пишуть активісти.

Лариса Кусик допомогла у координуванні та передачі посилки. Галина Сагановська передала чоловіку 2 полотна для вишивання (1 з них є на фото), Наталія Яртись проявила ініціативу допомогти з бісером. Ярина Устилова подарувала запрошення на терапію у апідоміку (сон на бджолиних вуликах), яке Андрій залюбки прийняв.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що медикам досі не вдається відновити сон бійцю колишньої 51 бригади 34-річному Андрію Слюсарчуку.



Ореста Пигель передав запрошення для пораненого героя на реабілітацію в Трускавець.

Андрій безмежно вдячний усім за підтримку та допомогу, адже для нього сьогодні це - найкріщі ліки.

Нагадуємо, кошти за усі продані ікони ідуть на допомогу Герою. В Андрія 2 діток, кохана дружина, а він уже інвалід війни. Єдине, що рятує від жахів та нестерпного болю - вишивка. Також він змушний приймати дороговартісні ліки. Тож волонтери закликають підтримати Андрія.

Картка в ПриватБанку: 5168 7572 2981 2302 Слюсарчук Андрій Леонідович.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus