USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Імідж, новація, ідентифікація: Луцький НТУ презентував новий брендбук університету

3 Квітня 2021 19:24
Луцький національний технічний університет презентував свій новий брендбук.

Про це повідомляє відділ іміджу та промоції університету.

«Ми змінюємося, реагуємо на виклики... Ми – люди, які формують сучасність і яким довіряють. Наша ціль – створення інноваційного освітнього простору, який відкриватиме широкі можливості для викладачів та студентів і стане для них справжнім полюсом росту та розвитку!

Саме тому ми створили новий імідж університету і це не лише зміна картинки чи айдентики – це презентація оновленого бренду, який формує міцний фундамент для успішного майбутнього кожного!» – повідомили на сайті.
Сформували нове гасло «Твій полюс росту», як свідчення того, що університет прагне стати рушієм прогресу, осередком змін і технологій, місцем, де кожен може себе реалізувати, знайти справжніх однодумців, друзів і партнерів.
Для корпоративного кольору обрали відтінок синього, що символізує довіру та безкінечність. Такий вибір пов’язаний із тим, що основним пріоритетом керівництво вважаємо завоювання максимальної довіри у здобувачів та працівників, а також безкінечний розвиток і вдосконалення.
Корпоративний орнамент побудований шляхом повторення частини логотипу – стилізованої букви L.
Крім того, в університеті розробили повністю новий стиль логотипів факультетів та структурних підрозділів. Вони побудовані на комбінації знаку, що символізує напрям діяльності з основним логотипом університету або спрощеним його контуром.
Чітко продумали усі правила і норми використання символіки університету, а також розробили серію брендованої продукції, які уже незабаром продемонструють загалу.
Для зручності розробники додали електронну версію брендбуку Луцького НТУ на офіційний сайт, де його можуть переглянути усі охочі за посиланням.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 3 Квітня 2021 19:55
може спочатку вбиральні, а вже після них брендбукінг
Отакої Показати IP 3 Квітня 2021 22:18
І що, воно чимось допоможе у навчанні? Якщо так то як?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus