USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ініціатива президента щодо розгону «Десни» межує зі зрадою - Ярош. ОНОВЛЕНО

9 Травня 2015 15:15
Наміри ЗСУ розігнати навчальний центр «Правого сектору» «Десна», що на Київщині, якщо ПС не звільнить територію до вечора 9 травня, підтвердив командир ДУК «Правий сектор», нардеп Дмитро Ярош. Він заявив, що ця ініціатива президента Порошенка межує зі зрадництвом. Військовий парламентар визнав, що останні дії влади є нищівними для добровольців.

Про це повідомили у прес-службі «Правого сектору, - передає новину «Преса України».

Нагадаємо, навчальний центр «Десна‬» «Правого сектора» розженуть силою, якщо його не звільнять до сьогоднішнього вечора, - таку обіцянку дав Генеральний штаб.

«Правий сектор» вважає все, що відбувається навколо нашого навчального центру «Десна» відвертою провокацією не тільки проти нас, але і проти всього добровольчого руху», – зазначив провідник ПС.

Попри те, що Ярош є радником начальника Генштабу ЗСУ, про подібні рішення рішення йому не повідомляють. Разом з тим командир ДУК наголосив, що не хотів би вступати у конфронтацію із державою, адже не можна дестабілізувати ситуацію в країні під час війни.

«Все, що відбувається є дуже дивним і підозрілим, враховуючи те, що я погодився зайняти посаду радника голови Генерального штабу, такі рішення приймаються без мого відома. Абсолютно зрозуміло, що такі рішення приймаються виключно на рівні президента і логіка Петра Порошенка тут абсолютно незрозуміла і відверто шкодить обороноздатності країни. Прийняття таких рішень під час війни межує зі зрадництвом. Кожен компроміс із владою, на який я йду, вона розглядає як слабкість. Насправді це не слабкість, а небажання дестабілізувати ситуацію в державі. Ми неодноразово заявляли, що «розкачувати» владу в нинішній ситуації шкідливо для держави. Проте останні події навколо Добровольчого Корпусу «Правий сектор» є для влади просто нищівними…», – запевнив народний депутат.

Зі слів «правосекторівців», зараз у навчальному центрі «Десна» знаходиться близько 50-ти воїнів, частина з яких днями вирушить боронити Україну. Також у центрі проводяться постійні вишколи та надходить волонтерська допомога.

«Ця ‪влада‬ жодним чином не посприяла в розвитку навчального центру з моменту його існування і зараз намагається саботувати навчання потенційних захисників України», - наголошують у ПС.

Як стало відомо за станом на 16:00, Дмитру Ярошу вдалося домовитися з Генштабом про те, що навчальний центр добровольців «Десна» поки розганяти не будуть. Проте нардеп говорить про те, що майже не плекає надій досягти компромісу з Президентом України Петром Порошенком в питанні добровольчих формувань.

«Надій на розуміння ситуації Порошенком - все менше. Складається враження, що для нього українські добровольці несуть більшу загрозу ніж російсько-терористичні війська, які окупували український Крим і частину Донбасу», - заявляє командир «Правого сектору».

Він обіцяє найближчим часом «поговорити про майбутнє нашої Держави» з керівництво сил АТО, а також із силовими структурами. Надіється, що переговори приведуть до позитивних результатів.

«Але, брехня вже дістала!» - обурюється Ярош.

Нагадаємо, це уже не перші провокації проти ДУК «Правого сектора».

У квітні вперше за історію участі Добровольчого Батальйону Правого сектору в проведенні так званої «АТО» на базу Правого сектору навели важке озброєння Української армії.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини писало про те, що народний депутат від «Блоку Петра Порошенка» Андрій Денисенко, який, до слова, написав заяву про вихід із фракції, заявив, що в Україні стартував процес знищення добровольчого руху.

На підтвердження його слів можна навести цитату президента, який сказав: «Я не допущу, щоб у губернаторів були свої «кишенькові» збройні сили».

В той же час Фонд Ігоря Палиці хоче припинити фінансування «Варти порядку» в Луцьку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 25
Джулія Показати IP 9 Травня 2015 15:22
Складається враження, що путінізм заразний.
Анатоль_ до Джулія Показати IP 9 Травня 2015 15:38
Президент є Верховним Головнокомандувачем! Його слово-Закон? А той Ярош хто такий? Що за один з бугра? Хтось знає, брати мої?
Анонім до Анатоль_ Показати IP 9 Травня 2015 15:48
Лично мне в ее посте понравилось слово "путінізм". Иными словами, она путинизмом называет наведение порядка в стране.
Анонім до Анонім Показати IP 9 Травня 2015 16:00
Путен приде, порядок наведе! Гей!
лучанин Показати IP 9 Травня 2015 15:24
дісав ой правий сектор. Вони захопили купу приміщень під час революції та ттехніки. Коли їм кажуть що час це відавати - то всі зрадники. взагаліто це охоплються кимінальним кодексом. Хочуть базу - купіть чи побудуйде. для чого захоплювати майно держави чи людей, А як хочете державние - вступайте в склад ЗСУ і буде вам щастя. але ж тоді прийдеться виконуваи Статут ЗСУ, а ярошу не хочеться. В складі ПС є справжні патріои і люди яки прийшли за ідею. Але їх меньше, більшість заробідчани і бандии. Кришують, беруть гроші за різні проплачені акції. Час навеси порядок, злочинців садити, а патріои мають перейти в склад збройних сил чи підти в інші силові структури. пройи навчання, отримаи звання. А ПС слід вигнаи зі всіх незаконно зайнятих приміщень і відбрати мано, машин, зброю яке було награбовано за час революції. Згідно закону, ПС - незаконне збройне формування і виправдовувати це революційною доцільністю більше не можна. Ми або маєм рухотись в бік правової держави або в бік сомалі де мавпи з калашами бігають. Якщо ПС хоче повернути втрачену повагу в суспільсві їм треба починати виконвуаи закони а не займатись рекетом під прикриттям патріоичних гасел. а кожного акивного діяча ПС треба перевірити на предмет вучинення злочинів, розбійних нападів і судимостей. Там багато виявиться реальних бандітів які просто прикриваються псевдопатриотизмом
УКРОП до лучанин Показати IP 9 Травня 2015 19:48
по- перше, навчися грамотно писати, по - друге, злочинець і зрадник -це пеця порошенко, який здає територію за територією, не хоче!!!!! нормально забезпечити зброєю і всім необхідним навіть тих, хто підпорядковується ЗСУ, МВС та Нацгвардії. Не вірите? Запитайте у тих, що воюють. А тому Правий сектор правильно робить, що не підпорядковується верховному зраднику. Правому сектору пеця створює імідж ворогів народу, як колись радянська влада створювала цей образ для УПА - а це були справжні патріоти, що боролися за Українську національну державу без червоних і нацистів. По- третє, ще трошки і пеця змушений буде чкурнути до ростова, там його вже чекає віця зек. Якщо порошенко заграється, то мабуть Правий сектор таки вкаже йому мєсто, знаєте, вкаже, як господар паршивому і зрадливому собаці. А бригади, які зі зброєю в руках підуть проти Правого сектору, піднімуть руку на брата-українця і будуть підігравати злочинним наказам порошенка, заслуговують якнайгіршої участі у цій війні на сході. СЛАВА УКРАЇНСЬКИМ ПАТРІОТАМ! ГАНЬБА ЗРАДНИКАМ І НЕДУМАЮЧИМ БАРАНАМ!
бандерiвець до УКРОП Показати IP 10 Травня 2015 02:55
Ти добре пишеш. І про Пецю вірно. Наш головний ворог не на Сході. Наш головний ворог - наші олігархи, які для своєї вигоди фінансують терористів. Але Ярош сам продався олігархам і з Пецей він домовиться - ось побачиш. Покричить, покричить і домовиться. Справжні патріоти вже йдуть з ПС.
УКРОП до бандерiвець Показати IP 10 Травня 2015 13:26
і куди ж вони ідуть, якщо не секрет, якщо Ярош такий поганий? І напиши, кому продався і за скільки (я серйозно!). Щось я сумніваюся, що в Україні знайдеться ще один справжній лідер, який буде координувати Правий сектор. То замість того, щоб втікати з Правого сектору, ті патріоти мають сказати Ярошу і своє вагоме слово, якщо з чимось не згідні і вплинути на його позицію, якщо вона Вам не подобається, бо у пошуках нових керманичів дозволите пєці доконати Вас остаточно. А Пеця ясно що не заспокоїться, доки Ви живими ходите по цій землі. Рано чи пізно Правому сектору доведеться відстоювати перед порошенком своє право і надалі діяти як добровольці у війні на сході, і вже далеко не дипломатичними методами (ну Ви зрозуміли....). Наскільки близький чи далекий той час не одному Ярошу у вас там вирішувати (ну Ви зрозуміли...).
бандерiвець до УКРОП Показати IP 10 Травня 2015 20:42
Йдуть до Реваншу наприклад. У ПС багато справжніх патріотів, але керівництво там гниле. Якщо Ярош такий не поганий, то чому досі ніхто не відповів за вбивство Сашко? Вже рік минув. Зараз Ярош довго буде кричати і обурюватися, але потім з Пецей домовиться. Запам'ятай мої слова - так і буде. І я вважаю що все робиться тільки для того щоб знищити побільше справжніх патріотів на Сході. Тільки щоб вони не пішли в Київ і не знесли цю жідоско-олігархічну владу.
УКРОП до бандерiвець Показати IP 10 Травня 2015 23:28
І все ж, хто цей Реванш очолить? Ну Яроша вже списали...Напиши, чи є така людина (обійдемося без конкретних прізвищ та імен), просто чи вона є. Людина , яка здатна взяти на себе всю відповідальність і повести за собою не лише правосекторівців, але і інших патріотів. Просто у всіх, коли доходить до державних справ, раптом стає кишка тонка...(тут хочеться мені помилитися, але.... так воно і є). А тим, хто має доступ до Яроша, мають йому підсказати, може людина дійсно щось не розуміє , або діє незрозуміло для декого. Але його посада в Генштабі як не крути, трохи стримує порошенківців, в яких руки чешуться скрутити в язи Правому Сектору.
Анонім до лучанин Показати IP 10 Травня 2015 10:31
може підеш попробуєш в ЗСУ повоювати? де тебе здають , продають , не вдівають , годують гівном . потім відмахуються від тебе як від набридливої мухи . я вже задовбався шукати кошти на форму пацанам !!! замітьте НА ФОРМУ !!! а тепер можемо поговорити про кремінальний кодекс і про тих кого він повинен карати . " лучанин " тваю мать
не пацик Показати IP 9 Травня 2015 15:25
а чого ти Дмитре погодився ощасливити своею присутністью владу ? Хіба тобі мама в дитинстві неговорила що від шоколаду в зубах наступае каріес ! Цікаво буде як Шпига буде розганяти правий сектор- може цеглою яку йому подарували ? На границі москалі стоять- в середині державі працюе російска агентура і диверсійні загони як в себе дома :- а нам знову нових своіх ворогів шукають приому ніхто ще правди несказав скільки украінських патріотів в полоні- точной цифри зазиблих- замучених- пропавших безвісти -калік : То як воювати на два фронти збираеться влада ? Заміть Гелетеів- подають шкіряків а винуватими роблять украінських патріотів :
Анонім Показати IP 9 Травня 2015 16:17
"ніхто ще правди несказав скільки украінських патріотів в полоні- точной цифри зазиблих- замучених- пропавших безвісти" - цифру цю легко визначити. із статті http://www.slovoidilo.ua/articles/7184/2015-01-28/poteri-silovyh-struktur-v-konflikte-na-vostoke-ukrainy-v-dinamike.html береш другу таблицю, додаєш кільість втрат по областях і перемножуєш на кількість населення україни в мільйонах. отримаєш рещультат - біля 38 тисяч офіційно загиблих тільки вояків ВСУ, не кажучи вже про втрати серед мирного населення україни.
не пацик до Анонім Показати IP 9 Травня 2015 16:21
дьякую
Анонім Показати IP 9 Травня 2015 16:21
коментар було видалено
правда Показати IP 9 Травня 2015 17:12
Що ми дурний, наївний, заздрісний, продажний і зрадливий і незаконопослушний народ ! Бардак був, є і буде на Україні. Політики вивчили менталітет українця і знають, як нами дурачками керувати і пряником підкупляти. Ми кишенькові патріоти , а страдаємо ми і наші діти і ще будуть внуки, бо дурних родичів мають .
житуха настала Показати IP 9 Травня 2015 17:15
Вовк з'їв баранчикові ноженята, але сидить і плаче, бо вовк співчутливий...
123 до житуха настала Показати IP 9 Травня 2015 18:59
Лучший коммент.Брависсимо,житуха!!!
беркут Показати IP 9 Травня 2015 19:57
ну і х*р з ними - зза екстримізму цієї свори - зараз Україна гробить своїх синів ....
реально Показати IP 9 Травня 2015 21:01
Порошенко правий. "Десна" - це "троянський кінь" для України, це небезпека екстремізму. Зброя "Десни" може бути направлена проти будь-кого. А ярош - небезпечний самозванець.
УКРОП Показати IP 9 Травня 2015 22:28
"Люди, люди..." - чи ви люди? Чи тупі барани? Нова влада - нові юди, Та старі кайдани. Ті, хто вчора в нас стріляв, Всі живі, здорові. Не відкрито жодних справ, Певно мало крові? Певно смерть простих людей - Незначні витрати. І нема таких статей, Що б ментів саджати. Не дійти нам до мети, Разом із катами! Справедливість не знайти, Поряд з мусорами! З офіційного сайту Правого сектора.
не пацик до УКРОП Показати IP 9 Травня 2015 23:23
Гарний щирий вірш -спасибі ! Непереживай УКРОП - вас з кожнем днем все стае більше і більше і обовязково ви переможити !!-головне непопастися в капкан і вступити знову в якусь партію : Багата -ще е багато людей які нехочуть розуміти що за них хтось уже загинув на полі бою !-шкода : Ще раз тобі спасибі !
українець Показати IP 10 Травня 2015 13:12
Україно моя, прекрасна, розкішна,багата хто тебе тільки не мучив ... ?( за останні 500 років)
УКРОП до українець Показати IP 10 Травня 2015 23:34
І до чого цей допис. На донбасі ватники, а у нас - вишиватники. Гарно говорять, гарно пишуть, у вишиванках і шароварах по площах бігають, потім - ноги в руки, язик у ср...ку, і моя хата скраю. Ви хоч один раз у житті роги владі наставляли? Отож-бо....а даремно, що ні.
100% Показати IP 11 Травня 2015 08:59
ЗГІДНА З ВАМИ ,УКРОП.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus