USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Ющенка цікавить не тільки Трипільська культура, а й волинська?

24 Квітня 2009 14:08
Сьогодні, 24 квітня, у київському палаці «Україна» відкривається Заключний етап Фестивалю мистецтв України. Планується, що творчий звіт Волинської області, яка буде представлена першою, відвідає Президент Ющенко. Про це повідомляють «Волинські Новини».
Формат фестивалю передбачає широке представлення кращих зразків народної творчості та досягнень мистецтва регіонів України. У фойє Національного палацу мистецтв «Україна» пройдуть виставки народних майстрів і фотомистецтва, експозиції народних художніх промислів.
Основне завдання акції – популяризація української культури, творів, які становлять світову класичну спадщину, ліпших зразків сучасного і традиційного мистецтва. Окрім того, серед цілей акції – сприяння розвитку професійної і любительської творчості, популяризація етнічних і культурних традицій регіонів України, – повідомляє «Ринок».
Довідково:
Фестиваль мистецтв України започаткований указом Президента від 14 лютого 2008 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
месник Показати IP 24 Квітня 2009 15:59
га-га. скоро ющенка ы хлопці почнуть цікавити. чим-би дитя не бавилося
Стефан Показати IP 25 Квітня 2009 08:02
Хотів було додати уїдливу репліку на адресу безкультурного Ющенка і протикультурної влади загалом, але після "га-га" Месника перехотілося... Невже й волиняни не можуть без солдафонства у коментах? Як на обісцяних київських стінах: "Усьо будит Данбас!"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus