USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Івахів відбирає житло у вдови та дітей покійного друга

15 Березня 2018 10:53
Будинку під Луцьком, відібраного у сім’ї покійного друга Ігоря Єремеєва , олігарху Степану Івахіву, вочевидь, виявилось замало. Тепер через брата покійного, Євгена Єремеєва, той намагається відсудити у вдови та дітей квартиру в столиці.

Про це пише Руслан Оруджев для «Форпосту».

Несподіванкою став похід брата покійного олігарха проти племінників-спадкоємців. Принаймні, такий висновок можна зробити з документів, які потрапили до рук журналістів «Форпосту». У позивній заяві чітко чорним по білому написано: «Стягнути з Єремеєвої Тетяни Вікторівни на користь Єремеєва Євгена Мироновича майже 22 мільйона гривень і ще по чотири мільйони з дітей».

На думку журналістів, йдеться про квартиру. Євгеній Єремеєв позивається до суду, аби забрати у доньки, сина і дружини мертвого брата помешкання.
Квартиру в Києві Ігор Єремеєв ще 10 років тому взяв у багаторічний кредит. Є така риса у бізнесменів все вкладати у справу, як самі кажуть, «в оборот». За життя покійний встиг погасити лишень частину боргу.

Решту, згідно з додатками позову, сплачує брат померлого, чим і засвідчує нібито своє право на квартиру. Коштів на це він ніколи не мав. Відтак, подейкують, за всією оборудкою з судом стоїть та ж людина, яка нині намагається вкрасти спадщину вдови і дітей, – олігарх Степан Івахів, якого Ігор Єремеєв свого часу і привів у спільний бізнес.

Тим більше, що досвід «віджиму» нерухомості у вдови Івахів вже має. Адже свого часу дві сім’ї звели будинок під Луцьком, а тому частина мала б належати вдові Ігоря Єремеєва та його дітям. Проте Степан Івахів вирішив по-іншому: там він поселив, відповідно до інформації ТРК «Аверс», свого помічника – одіозного регіонала Дениса П’ятигорця.
Будинок Єремеєва та Івахіва з ділянкою під Луцьком
Будинок Єремеєва та Івахіва з ділянкою під Луцьком
16 листопада 2017 року ухвалою Печерського районного суду Києва в рамках забезпечення позову було накладено арешт на шестикімнатну квартиру та машиномісце, яке належить відповідачам. Тобто дружині і дітям. Сама Тетяна Єремеєва запевняє, що всі спроби забрати квартиру – це справа рук колишніх партнерів Сергія Лагура та Степана Івахіва.

«Усі фінансові махінації розпочались ще у 2015 році. Якраз в той період, коли Ігор Миронович був у безсвідомому стані, а ми з дітьми знаходились біля нього в клініці. В той момент відбувалось вилучення його документів, його особистих переписок, його особистих телефонів, зламані були сейфи. Я відразу щось запідозрила. На моє питання, чому це відбувається без нашої присутності та чому забираються всі документи - мені відповіли, що так потрібно», - розповіла в одному з інтерв’ю Тетяна.

Люди, які знають Євгена Єрємеєва, переконані, що він, так би мовити, є тінню успішного брата - власного він не має. То звідки взяв гроші на викуп і для чого намагається забрати квартиру у племінників – видання вирішило з’ясувати у рідному селі Євгена. До кореспондентів вийшов охоронець, старший дядько у військовому однострої без шевронів. Він розповів, що матір Євгена Єремеєва хвора і її казали не трубувати, а сам Євген Миронович в Луцьку.
«Чи знає матір про конфлікт в сім’ї – дізнатись так і не можна, не виключено, що жінку банально ховають від журналістів», - зазначає видання.

Прояснити ситуацію кореспонденти пробували в сільського голови, проте він відмовився зустрітись, мотивуючи це невідкладними справами. Місцеві жителі про конфлікт знають теж тільки з чуток. Та й хто піде проти багатих односельчан, які точно можуть стати в пригоді селянам.

Та загалом історія з першого погляду виглядає нелогічно. Навіщо брату покійного забирати квартиру у рідних племінників, звідки Євген взагалі взяв гроші, щоб викупити кредит і найголовніше - хто реально стоїть за цими оборудками? Пригадаймо, з чого починався конфлікт. У силу зібраної інформації журналісти ставлять під сумнів, що Євген Єремеєв, який є лише тінню свого успішного брата, став повноцінним гравцем та особисто займається перерозподілом накопиченого.

Очевидно, що нині Євген Єремеєв, який ніколи не мав власного бізнесу та в переважній більшості жив за рахунок брата, не хоче втрачати можливості і далі отримувати гроші. А тому прислуговує колишнім бізнес-партнерам рідного брата, які рейдерським способом намагаються вкрасти майно у законних спадкоємців - вдови Ігоря Єремеєва та його дітей.

Нагадаємо, олігарх Степан Івахів не припиняє спроб загарбати спадщину родини Єремеєвих та докладає максимум зусиль, аби очорнити персону Тетяни Єремеєвої, як матері і жінки. Горе-друг через підконтрольні йому ЗМІ дискредитує дружину свого екс-партнера по "Континіуму", чіпляючись за будь-який інфопривід.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
олег Показати IP 15 Березня 2018 10:58
цього рижого пі*арка давно на кічу до своїх пернатих треба
Коля Показати IP 15 Березня 2018 11:47
Позорище , зажрався той Івахів взагалі.
Роза Показати IP 15 Березня 2018 11:49
Через гроші втратили все, але ж карма накриє всіх.
Вася Показати IP 15 Березня 2018 12:07
А що цей недоторканий? І йому все можна? Чому не звернутись до Генерального прокурора та до інших органів, хай прокоментують цього дядька? Чому там, де стосується аліментів то стільки шуму і це правильно, а там де такі беззахисні діти і вдова то всі мовчать??????? Що це за влада?! Скільки таке у нас беззаконня і така байдужість влади. Вже тими грошима давляться і совість втратили давно .
Скрізь клоуни до Вася Показати IP 15 Березня 2018 20:30
Рижі при?урки так безнаказано діють тому, що скрізь на високих постах такі ж при?урки: міністр юстиції вже коли обіцяв звільнити дєвочку-нотаріуса, яка допомагала Івахіву підробляти документи щодо спадщини Єремеєва - а її ніхто так і не звільнив. Теж само генпрокурор-клоун
Пашка Показати IP 15 Березня 2018 12:14
Якби всі відмовились від бензину Івашкіного і сирочки комо не купляли , не ходили в Там-Там , Порт-Сіті і тд. і хай би сидів на заправці і жував сирок свій. Хапуга ще та. Гнати з депутатства таких , треба щоб люди знали своїх ГЕРОЇВ.
ленка Показати IP 15 Березня 2018 13:01
ужас який там де грошиська немає друзів а тільки вороги за гроші брат брата виживає і друг друга подружка подружку таке було завжди заздрість з"їдає де ви бачили щоб подружка не заздрила пдрузі і так і в олігархів заздрість і все.
Лучани Показати IP 15 Березня 2018 13:31
Женік, май в душі Господа Бога!!!! Зупинись!!! Схаменись!!!! Женік перестань. Твоїх єдиних Племінників топчуть грязними ногами!!! Зупинись поки не пізно. . Ти можеш ще все змінити на краще!!! Доведи, що ти гідний носити призвіще Єремеєв, зупини Війну, зупини обкрадання дітей твого Брата....
ПОДАВИСЬ!!! до Лучани Показати IP 15 Березня 2018 20:32
Євген бере на себе такий Божий ГРІХ, яким невдовзі і подавиться.
Гідність Показати IP 16 Березня 2018 07:24
Хай та Т.Єремеєва не прикидається бідною, а те що не її - віддасть родичам - таков закон! А закони треба поважати!
Іваха до Гідність Показати IP 16 Березня 2018 12:42
НЕГІДНИК ти, ду?ню!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus