USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Із нагоди Дня блондинки лучанину подарували надувну жінку

21 Червня 2008 15:56

У луцькому розважальному клубі «Золото» 20 червня відбулося свято Дня Блондинки, під час якого всіх присутніх гостей пригощали цукровою ватою. Про це повідомив репортер «Волинських Новин».
Інтер'єрне оформлення нічного клубу підбиралося відповідно до свята: рожеві кольори у забарвленні приміщення, постери відомих блондинок та приємні білявки, в халатах та домашніх капцях, які зустрічали відвідувачів. На святі, окрім резидента клубу «Золото» ді-джея Маяка (Леоніда Гловінського), свою майстерність показував резидент радіо програми «Party ’тура» на «СіД Fm» DJ Mix (Володимир Матіюк). Під час свята лунали ремікси на популярні треки, а також композиції у стилі R’n’B та House. Коментуючи власні враження від організації заходу, ді-джей зазначив, що задумка - дуже гарна і справила позитивне враження.
Розважав присутніх під час дискотеки МС Ясень (Олександр Ясеньчук). Приблизно о 01.30 відбувся розіграш призів для дівчат та хлопців. Для прекрасної половини людства подарунком стала нижня білизна, а переможцеві серед чоловіків дісталася резинова секс-лялька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus