USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Кабмін розширив перелік адміністративних послуг, які надаватиме ЦНАП

17 Лютого 2021 19:05
Кабінет Міністрів України розширив перелік адміністративних послуг виконавчої влади, які надаватиме ЦНАП. Відповідне розпорядження підтримали 17 лютого 2021 року.

Про це повідомляє 24 канал.

Зокрема, у Центр надання адміністративних послуг відтепер можна буде звертатися щодо призначення пільг на оплату комунальних послуг. Також українці зможуть там вирішувати питання щодо перерахунку пенсій, призначення соціальної допомоги особі, яка не працює, та надання допомоги внутрішньо переміщеним особам.

За словами прем’єр-міністра Дениса Шмигаля, такі нововведення зроблять роботу ЦНАПів зручнішими для українців.

«Це продовження нашої політики – «державні послуги мають бути зручними для громадян, а не для чиновників», – наголосив політик.

Нагадаємо, ЦНАПи – державні установи, які надають різноманітні адміністративні послуги. Закон про створення таких центрів при міських радах прийняли у 2012 році. Кожен громадянин може отримати там необхідну інформацію щодо надання певної послуги, здати необхідний для цього пакет документів тощо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Цікавий Показати IP 17 Лютого 2021 20:06
При цьому зменшиться/збільшиться кількість "держслужбовців", які зараз мають найвищі в Україні зарплати? На мою думку, це нагадує створення "сімейних лікарів", які є "спецами" у всіх галузях медицини. Працівники ЦНАПів знатимуть законодавство про пенсійне та соціальне забезпечення?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus