USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Каналізацію Вересневого добудують за рахунок жіночої консультації

30 Жовтня 2015 14:46
Водовідвідення у Вересневому робитимуть за рахунок зменшення видатків на реконструкцію приміщення жіночої консультації.

Про перерозподіл бюджету 2015 року під час засідання 80-ї сесії Луцької міської ради повідомила начальник управління фінансів Лілія Єлова.

Так, з її слів 93 тисячі гривень видатків з міського бюджету передадуть управлінню капітального будівництва на співфінансування обладнання та ремонту вуличних мереж водовідведення в мікрорайоні Вересневе. Натомість, таке «перестановка» у міській казні відбулась за рахунок зменшення видатків на реконструкцію приміщення жіночої консультації.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини розповідало про те, що депутати Луцької міської ради ухвалили зміни до бюджету Луцька на 2015 рік. Зокрема, йшлося, про субвенції (наприклад, 1,84 мільйона гривень на проведення місцевих виборів, 5,704 мільйона – на встановлення індивідуальних теплових пунктів, 24,309 мільйона – медична субвенція на оплату праці).

Так, мешканці Вересневого та Львівського масивів неодноразово зверталися до місцевих органів влади щодо будівництва у цих мікрорайонах мереж водовідведення. Будівництво водовідведень у цих двох районах Луцька обіцяють завершити до кінця 2015 року, - повідомили у відділі інформаційної роботи міської ради. Згідно з повідомленням, управління капітального будівництва замовило проектно-кошторисну документацію, відповідно до якої загальна кошторисна вартість будівництва мережі водовідведення на Львівському масиві становить 8541,7 тисячі гривень, Вересневому — 17066,3 тисячі гривень.

Також повідомлялося про те, що під час засідання 72-ї чергової сесії міської ради депутат Наталія Бунда в запиті до міського голови повідомила, що наразі проводиться будівництво інженерних мереж водовідведення на вулиці Довженка мікрорайону Вересневе. На те, щоб облаштувати кожну вулицю мікрорайону, потрібна проектно-кошторисна документація.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus