USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Нову каналізацію на Вересневому планують прокласти до кінця вересня

8 Вересня 2017 21:40
Магістральний трубопровід завдовжки 800 метрів прокладають на вулиці Корольова у мікрорайоні Вересневе: таким чином фекальні відходи мікрорайону більше не потраплятимуть на поля фільтрації цукрового заводу.

Роботи з прокладання нової каналізації тривають на центральній вулиці мікрорайону Вересневе.

Як розповів перший заступник міського голови Григорій Недопад, якщо сприятимуть погодні умови, прокладання каналізаційної магістралі завершиться до початку жовтня. На роботи витратять приблизно п’ять мільйонів гривень.

Депутат міськради Борис Смаль зауважив, що однією з причин виникнення смороду у мікрорайоні були фекальні відходи, які через мережі на вулиці Ранковій зливалися на поля фільтрації Гнідавського цукрового заводу впродовж десятків років. Наразі прокладають нову гілку каналізації, яка дасть можливість спрямувати фекальні відходи через насосну станцію на очисні споруди міста. До нової магістральної гілки каналізації підключать, окрім житлових будинків, школу та ДНЗ.
Роботи, які тривають вже протягом двох тижнів, здійснюють новітнім методом, знімаючи дорожнє покриття лише на окремих ділянках, а не на усій проїжджій частині дороги.

Нагадаємо, для підрядника, фірми КДС «Будінвест», це перший проект в Луцьку – раніше вони працювали в Києві, Харкові, Полтаві тощо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus