USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Керівника Нацгвардії призначили з третьої спроби

15 Квітня 2014 17:16
Верховна Рада України з третьої спроби ухвалила законопроект про призначення Степана Полторака на посаду командувача Національної гвардії України.

Як передає Еспресо.TV, за відповідний законопроект №4485 під час третього голосування проголосувало 235 депутатів.

Нагадаємо, 19 березня голова Верховної Ради, виконуючий обов'язки Президента України Олександр Турчинов запропонував Верховній Раді призначити Степана Полторака командувачем Національної гвардії України. 28 лютого Степан Полторак був призначений командувачем внутрішніх військ Міністерства внутрішніх справ України.



Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що перший батальйон нацгвардії, сформований із добровольців, вирушив на передову.

ДОВІДКА:
Степан Тимофійович Полторак - генерал-лейтенант, кандидат педагогічних наук, доцент.
Народився 11 лютого 1965 року в селі Весела Долина Тарутинський район, Одеська область, УРСР.
На військовій службі з серпня 1983 року. Службу проходив на посадах: командира взводу, роти, начальника штабу батальйону, командира батальйону, полку, бригади.
З посади начальника управління бойової та спеціальної підготовки внутрішніх військ МВС України у березні 2002 року призначений начальником Академії внутрішніх військ МВС України.
Закінчив Орджоникідзівське вище військове командне училище МВС СРСР, Військову академію Збройних Сил України.
У 2003 р. захистив дисертацію кандидата педагогічних наук на тему "Педагогічні умови формування умінь командира підрозділу у майбутніх офіцерів МВС України".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лпдмуа а простише и Показати IP 15 Квітня 2014 17:48
знову якесь генеральске штабне гів-о всунули під вибори -бл-дь як спеціально дкмаю за то тільки що він прослужив і наслужив в тьорму треба садити а некраінським війском командувати : В даний час повен бути молодий полковник з бітою і гнати ту піз-доту до виконня прямих оборонних функцій а також провести рейд по маеткам всіх українських генералів -для повной конфіскаціі накраденого за роки служби -вот і треба було когось поставити командувати із афганців- самооборони-чи правого сектору чи по одному Командир-начальник штабу-начальник розвідки і до роботі гнати москалів за можайск куда вони так просяться : Остальних всіх кому до 50 видати зброю і держати в резерві для поповнення втрат-рухатись кожен день дорогий а вони знову таблоіда із фотошопу запхали

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus