USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Хотіли продати наркотики військовому: на Волині за наркобізнес покарали експедитора та двірника

7 Січня 2023 21:37
На Волині експедитор-вантажник благодійної організації та двірник приватної фірми за те, що хотіли продати наркотики військовому, отримали понад чотири роки в’язниці.

Відповідний вирок ухвалив Володимир-Волинський міський суд.

12 квітня 2022 року через Telegram експедитор-вантажник Володимир-Волинського районного благодійного фонду «Доля» домовився з одним із військових, який служив у Володимирі, про продаж наркотиків. Покупець переказав на банківську картку продавця 300 гривень. Того ж дня дилер придбав в одному із телеграм-каналів за 900 гривень пів грама небезпечної психотропної речовини PVP.

Забравши закладку, яку залишили біля дороги поблизу села Шистів, він привіз її додому. Згодом дилер розділив порошок на чотири частини та помістив в окремі згортки паперу.

Потому чоловік неподалік педагогічного коледжу зустрівся з товаришем та передав йому дві дози. Одну – безплатно, як винагороду за доставку, іншу необхідно було передати військовому.

Посередника-двірника затримали працівники Департаменту військової контррозвідки Служби безпеки України та Національної поліції України біля військової частини під час передачі наркотиків.

Згодом обшук провели і в організатора оборудки.

Свою провину обоє чоловіків визнали повністю. Експедитору суд присудив чотири роки та шість місяців позбавлення волі з конфіскацією майна, а його напарнику – чотири роки та три місяці позбавлення волі також із конфіскацією майна.

Мар'яна ТАРАСЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Дєд Показати IP 8 Січня 2023 02:47
Депутати коксом закидуються, ніхто нічого не бачить.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus