USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Хто на Волині підпалив поля агропідприємства: версія активістів

9 Серпня 2014 11:17
«Правий сектор» Волині заявляє, що непричетний до подій, які відбуваються довкола сільгосптовариства «Ратнівський аграрій», - інформує ТРК «Аверс».

Нагадаємо, в селі Растів Турійського району на поле, орендоване СТОВ «Ратнівський аграрій», приїхали спортивні молодики у масках, які назвалися «Правим сектором» із Києва та привезли селянам новоспеченого господаря врожаю –львів’янина Василя Верхоляка.

Селяни стали горою, мовляв, чоловіка бачать вперше, а угоди про оренду укладали з «Ратнівським аграрієм».

Однак, у активістів своя правда і зупинити непроханих гостей не в змозі навіть представники державної служби охорони.

Виконувач обов’язків керівника «Правого сектора» Волині Руслан Тимощук запевняв, що волинський осередок не знає, хто прислав на такі собі «розборки» київських колег у нашу область: «Відповідальність за наслідки участі цих людей несе безпосередньо те керівництво, яке їх туди направило, я особисто не можу добитися до цих пір, хто направив, чого направив… Найбільш прикро, що ніхто з керівництва не повідомив керівництво ПС Волині про ці акції. Це викликає здивування і обурення. Найближчим часом ми звернемося до відповідних служб, щоб вони дали оцінку участі ПС в цьому корпоративному спорі».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
селянин Показати IP 9 Серпня 2014 11:57
Красномовне рейдерство! Львівяни нехай в себе під носом дивляться що робиться, полів теж досить вільних, а то на готове позарились?! Наші люди в себе самі розберуться!!!
село до селянин Показати IP 9 Серпня 2014 12:54
А ви вже цьому всьому так легко і швидко повірили?! Якщо інвестор "Ратнівського аграрію" - колишній КГБ-іст Путіна (а це уже факт), то що він тут робить, ще й на Волині? Чому він тут має заробляти? На Волині своїх господарів не знайдеться чи що? Відповідальність має нести ВЛАДА, яка росіянину продала нашу землю.
Олександр до село Показати IP 9 Серпня 2014 13:04
Ти, дурний, поїдь та спитай селян, шо передали йому паї, якщо ти можешь відрізнити аренду від продажу...
ратнівчанин до Олександр Показати IP 9 Серпня 2014 14:34
А вони в цьому не тямають головне клаву жати...
Анонім Показати IP 9 Серпня 2014 16:50
http://www.yaplakal.com/forum3/topic882776.html
ототак Показати IP 9 Серпня 2014 18:30
Ось вони Львівські "герої": "Депутати районних, сільських та селищних рад Львівської області масово ухиляються від військової служби. Зокрема, про депутатів Самбірського району, які не виявляють бажання боронити Батьківщину. З 88 викликаних у Самбірський військкомат «слуг народу», з’явилось всього лише 11. Цей факт мав би зацікавити прокуратуру області”, - наголошується у повідомленні.
Андрій Миколайович Показати IP 9 Серпня 2014 21:23
Інвестор Андрій Панінков до путіна ніякого відношення не має!!!! А ціх дебілів що підпалили пострілявби на місці пожару!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
сірий вовк Показати IP 11 Серпня 2014 17:23
підпалили люди з правого сцектору, які проживають в 2 будиночках бази відпочинку Луківського ПТУ на озері Сомин. Приїхав цей збрід ( до речі, з двома бородатими чеченами, якуі чомусь борються з Кадировим на Волині) з Київської області. Внагляк ходять у броніках і із зброєю, обідають в Лукові в барі, куди їздять із зброєю. Елементарний дерибан землі в користь патріотичного львівського лемка, який нормально "відстібнув" (зі слів цієї гопоти - мають змогу на Кіпр поїхати). Отак.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus