USD 39.70 40.05
  • USD 39.70 40.05
  • EUR 39.95 40.20
  • PLN 9.92 10.10

Хто став переможцем футзального турніру серед луцьких шкіл. Фото

16 Березня 2023 15:07
В обласному центрі Волині понад 20 команд змагалося на турнірі з футболу серед учнів 10-11 класів шкіл Луцької МТГ. У фінал вийшли три команди з ліцеїв №24, 23 та 16, які й змагалися за головний приз трофею.

Організували турнір департамент освіти Луцької міської ради спільно з Фондом Ігоря Палиці «Тільки разом».

Нагадаємо, на минулому турнірі серед школярів 6-7 класів перемогу здобула команда ліцею №23. У турнірі для старшокласників ліцей №23 також опинилася у фіналі. В першій грі з ліцеєм №9 футзалісти з ліцею №23 відкрили рахунок та мали безліч моментів, аби подвоювати перевагу, натомість пропустили на останніх секундах – 1:1. А вже у матчі з ліцеєм №16 ліцей №23 переміг (2:1) та святкував загальну перемогу в турнірі.
Вчитель фізичного виховання ліцею №23 Максим Попко подякував Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» за проведення змагань. Він зазначив, що задоволений своєю командою, однак хлопцям потрібно працювати над реалізацією.

«Ми самі собі ускладнювали життя, але виходили гідно з цих ситуацій. Тому я дякую своїм хлопцям, яким старався щось підказати, донести. Тренування – це одне, але саме на змаганнях гравці можуть продемонструвати свою майстерність. Діти завжди хочуть проявити себе на турнірах, аби оцінити свій рівень. Тому дякую захисникам, завдяки ним ми можемо брати участь в таких турнірах. Також дякую Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», який дає змогу, щоб діти себе проявляли та прогресували», – зазначив тренер команди-переможця.
Голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода на церемонії нагородження закликала учасників турніру зберегти відчуття, з яким вони сьогодні боролися до останніх хвилин, адже воно неодмінно пригодиться їм у житті.

«Сьогодні тут найкращі команди. Я вітаю переможців, а тих, хто посіли нижчі місця, прошу тренуватися і надалі. Ви обов’язково станете переможцями. Ми бачили, з яким запалом ви змагалися, показавши високий рівень. Боріться до кінця, незважаючи ні на що», – наголосила Катерина Шкльода.
Отож чемпіонами стали хлопці з ліцею №23, друге місце посів ліцей №16, а бронзу завоювали футзалісти з ліцею №24.
Найкращим гравцем турніру став футзаліст команди-переможця Арсен Сталінський.
Владислав Сардаківський, Дмитро Федончук та Богдан Боднар стали найкращими у командах ліцеїв №24, 16, 23 відповідно.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus