USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Хто став переможцем шкільної спартакіади Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом». Фото

2 Лютого 2024 18:09
Ліцей №9 отримав перемогу в спартакіаді Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» серед шкіл Луцької міської громади. Саме учні цього навчального закладу здобули найбільше нагород на всіх турнірах у 2023 році.

Свої нагороди школи переможці отримали у Волинській ОДЮСШ.

Нагадаємо, у минулому році у спартакіаді переміг Луцький ліцей №14 імені Василя Сухомлинського, друге місце посів Луцький ліцей №27, третє – Луцький ліцей №22.

Цього року Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» традиційно провів багато турнірів серед школярів, вчителів та батьків, які змагалися у футзалі, баскетболі, волейболі, а також шахових турнірах та турнірах з шашок.
Читати ще: Грали 28 команд: у Луцьку визначили переможців турніру з волейболу серед шкіл. Фото

За результатами всіх турнірів в 2023 році третє місце в спартакіаді посів ліцей №10. На сходинку вище порівняно з минулорічним результатом піднявся ліцей №22, ставши другим. А переміг у спартакіаді ліцей №9.
Як зазначила голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода, нині усі українці перебувають у жахливих умовах через війну, але усі ми продовжуємо жити.

«Завдячуючи нашим захисникам та захисницям, ми продовжуємо навчати, виховувати та розвивати наших дітей, що дуже важливо і важко водночас. В таких же тяжких умовах перебувають педагоги, які працюють з дітьми. Постійні повітряні тривоги, загроза ракетних обстрілів призводять до тривожності дітей, до погіршення їхнього емоційного стану. Незважаючи на це, педагогам вдається мотивувати дітей, долучати їх до спортивних команд, а разом з тим показувати дух перемоги.

Читати ще: У Луцьку на мініфутбольному турнірі «рубалися» батьки та вчителі. Фото

Саме тому Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» запровадив загальноміську шкільну спартакіаду за результатами спортивних заходів, які були організовані протягом року для шкіл. Бажаємо кожному педагогу сил і наснаги та не втрачати бажання розвивати дітей. Саме завдячуючи їм, наші діти розвиваються розумними, сильними та спортивними. Незважаючи на війну, наші діти займають перші місця на світових спортивних змаганнях», – наголосила Катерина Шкльода.
Вчитель фізичного виховання Луцького ліцею №9 Тетяна Хомич розповіла, що учні навчального закладу намагаються брати участь практично в усіх видах змагань.

«Основні турніри, в яких ми беремо участь, – це волейбол, баскетбол та футбол. На ці види ми залучаємо як учнів, так і батьків з вчителями. Ми вдруге перемогли у спартакіаді, тому це неймовірна радість для нашого колективу. Я думаю, всім приємно отримувати такі нагороди», – зазначила Тетяна Хомич.

Читати ще: У Луцьку завершився чемпіонат міста з мініфутболу серед шкільних команд: хто переміг. Фото

Вона також наголосила на важливості турнірів, які організовує Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом», адже діти отримують позитивні емоції після перемог. А навіть, якщо вони зазнали поразки, то матимуть певний урок і ставатимуть кращими в майбутньому.

«Діти відволікаються від негативних моментів, приймаючи участь у цих змаганнях. Вони загартовують характер. Це важливо для майбутнього життя. Я вважаю, що такі змагання потрібно проводити, незважаючи на час, в який ми живемо. Дітям це дуже потрібно», – впевнена Тетяна Хомич.
Представник департаменту освіти Луцької міської ради Святослав Козачук подякував Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» за проведення змагань серед луцьких школярів. Він також висловив вдячність представникам усіх шкіл, які приймають активну участь в змаганнях, та привітав призерів і учасників.
Читати ще: У Луцьку – футзальний турнір серед шкільних дівочих команд: хто переміг. Фото

Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» подарував спортивний інвентар трьом найкращим школам, які розвивали та мотивували дітей якнайкраще, а ті відповідно здобули найбільше балів за результатами усіх змагань.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus