USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Хворій на цироз печінки дівчині виділять 10 тисяч євро ?

5 Листопада 2008 17:48
Сьогодні, 5 листопада, постійна комісія з питань молодіжної політики, спорту та туризму обласної ради рекомендувала внести на розгляд сесії питання щодо виділення 10 тисяч євро на лікування  хворої на цироз печінки 15-річної дівчини. Про це інформує репортер «Волинських Новин».
Як зауважив депутат облради, голова постійної комісії з питань молодіжної політики, спорту та туризму Ігор Гузь: «Треба вишукати кошти та підтримати це рішення. Ми не лікарі, але якщо можемо допомогти, то це треба зробити».
Комісія погодила внести на розгляд сесії облради питання щодо виділення 10 тисяч євро на лікування  хворої дівчини. Мешкає вона у селі Годомичі Маневицького району.
Також комісія погодила винести на обговорення сесії питання щодо виділення 290 тисяч гривень на створення музею народної побутової культури на прохання директора Волинського краєзнавчого музею Анатолія Силюка.
Погодили члени комісії й спрямування 40 тисяч гривень на спортивний інвентар Володимир-Волинської ДЮСШ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus