USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ікони, виконані волинськими бійцями, «гріють душу» землякам

14 Вересня 2015 10:46
Волинський боєць подарував ікону, виконану в рамках проекту «Зігрій душу», мамі загиблого земляка. Про це повідомляє Руслан Кашаюк на своїй сторінці у мережі Фейсбук

«Ми живемо не тільки сьогоденням, але й майбутнім... Так і реабілітація бійців в проекті «Зігрій душу» - це не тільки сьогоднішнє оздоровлення, але й історія, внутрішні переживання, втілені у мистецьких роботах», - пише Руслан.

«Ми сьогодні це не дуже усвідомлюємо, але завтра про цю війну повинні знати наші діти. П'ять робіт, виконаних Миколою Педченком і мною (деякі - у проекті, деякі вдома), представили в Луцьку на виставці і показали в Іваничах, потім роботи освятив отець Андрій у храмі Святої Покрови. Я віз ці роботи з однією думкою - щоб залишилися в рідному містечку. На моє прохання відгукнувся іваничівець, підприємець-меценат Юрій Пікута, який викупив у проекту три картини за 3000 гривень, які разом з іншими двома подарували нашій школі. Кошти перерахував у проект реабілітації «Зігрій душу» на рахунок Анни Лисакової. Ще одну роботу - святого Іоанна Хрестителя на склі - подарував мамі загиблого Героя Валери Янчука. Хай зігріває її душу!», - йдеться у дописі Руслана Кашаюка.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що стартує уже 13 заїзд психологічної реабілітації бійців АТО, у рамках спільного проекту Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» та Ковельського центру допомоги бійцям. З 25 вересня по 1 жовтня учасники проекту «Зігрій душу» поїдуть на курорт «Ізки» (Закарпатська область, Межигірський район, село Ізки).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus