USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Кіхтенко поділився «особливими» планами Порошенка

22 Червня 2015 16:31
Президент України Петро Порошенко має особливі плани щодо майбутнього призначення генерала української армії.

Про це в ефірі телеканалу «112 Україна« заявив екс-глава Донецької військово-цивільної адміністрації Олександр Кіхтенко.

«Так, є Указ президента про звільнення мене з посади голови обласної адміністрації у зв’язку з переходом на іншу роботу. Яка інша робота? Я думаю, що найближчим часом я буду про це знати після того, як зустрінуся з Президентом України. Я думаю, що якщо головнокомандувач в такий складний період для Донецької області переводить генерала армії України, який вивчив область і театр військових дій, в Київ, то напевно, у нього є якісь особливі плани», – розповідає екс-губернатор Донеччини.

При цьому він уточнив, що з його думкою не завжди було згідно керівництво країни.

«Я неодноразово заявляв, у тому числі на Раді безпеки України, яке відбулося в жовтні місяці, буквально через кілька тижнів після мого призначення, що стосується соціальних виплат пенсіонерам та іншим категоріям проживають на тимчасово, я підкреслюю, тимчасово окупованих територіях, що це не обговорюється».

Раніше Порошенко виніс догану Кіхтенко за неналежне будівництво фортифікацій. Крім того, перевірка Кабміну визнала роботу Донода незадовільною.

Зазначимо, що Кіхтенко неодноразово критикував пропускну систему в зоні АТО і виступав за перетин лінії розмежування за паспортами.

Також Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков звинуватив Кіхтенко в колабораціонізмі. Пізніше радник Кіхтенко Володимир Ржавський звільнився через те, що губернатор «не підтримує проукраїнську позицію».

Олександр Кіхтенко був призначений на пост глави Донецької ОДА в жовтні 2014 року, змінивши на цій посаді Сергія Таруту. До речі, сам Тарута теж опинився під критикою Порошенко – брат екс-губернатора зірвав терміни будівництва оборонних споруд в області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus