USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кількість дозволів для бізнесу скоротили на 30%

2 Листопада 2011 17:45
Адміністратори дозвільних центрів Волині надали суб’єктам господарювання за січень-вересень 2011 року 3244 дозвільних документів. Про це розповів 1 листопада під час засідання координаційної ради підприємців заступник начальника головного управління економіки ОДА Олександр Блащук, - пише ЗІК .
Він розповів, що на Волині працюють 20 центрів, які видають дозвільні документи різних видів. Посадовець повідомив про нові нормативно-правові акти, які кардинально змінюють умови отримання дозволів підприємцями.
«Зокрема з Нового року набуває закон щодо вдосконалення дозвільної системи. З 1 січня дозвільні документи видаватимуться виключно у дозвільних центрах за принципом організаційної єдності», - зауважив Блащук.
Відтепер, за словами чиновника, суб’єкти господарювання не контактуватимуть з місцевими органами влади, а вирішуватимуть питання дозволів через центри. Це зменшуватиме фінансові та часові витрати підприємців і унеможливлює зловживання з боку посадових осіб.
Також, посадовець розповів про новий закон, який зменшує перелік дозвільних документів у сфері господарської діяльності.
«Дозволів залишилося 135, а було – 195. Тобто їх кількість скорочено на 30%», - додав Блащук. За його ж словами, буде збільшуватись кількість державних адміністраторів.
«Коли особа, яка виконує обов’язки адміністратора іде у відпустку або на лікарняний – робота припиняється», - зазначив чиновник.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus