USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Кіоски, де в Луцьку незаконно продають алкоголь, знесуть

20 Січня 2016 11:56
Неодноразові порушення продажу алкоголю у нічний час стали головним аргументом зносити тимчасові споруди в Луцьку. Під «гарячу руку» потрапили три кіоски.

Про це йшлося під час засідання виконкому Луцької міської ради сьогодні, 20-го січня в сесійному залі.

Першим об’єктом став кіоск за адресою: проспект Відродження, 7. Як повідомила директор департаменту муніципальної поліції Юлія Сиротинська, торік продавців кіоску тричі зловили на торгівлі алкоголю після 22:00 години. У 2014 році їх 6 разів «ловили», складали відповідні адміністративні протоколи.

Більшість проголосувала знести такий об’єкт.

Ще одним об’єктом, який знесуть – кіоск на вулиці Станіславського, 2а. Головний муніципал Луцька повідомила, що кіоск самовільно й незаконно розбудували.

Спірним стало питання щодо знесення тимчасової споруди на Молоді, 8.

«Цього року вже були факти щодо незаконного продажу алкоголю. Торік фіксували 3 порушення, позаминулого – 4 порушення. Вони там цілодобово продають алкоголь, у нас з ними великі проблеми», - інформувала Юлія Сиротинська.

Із цього приводу попросила слова сама ж підприємець.

«Це сусідній кіоск продає алкоголь, у мене немає жодного припису щодо порушення й алкоголь, я не продаю взагалі. Я торгую хлібом, квасом, морозивом, печивом, пивом не торгую. Зараз я маю на руках всю документацію на павільйон, щоб був вигляд естетичний, але мені не захотіли продовжити термін для його зведення, який закінчився поки я оформлювала документацію. Я з цим не погоджуюся. Я понад 3 роки всі документи збирала, все є й порушень не роблю. Алкоголь продають у сусідньому кіоску», - розповіла жінка.

Спочатку члени виконкому не підтримали зносити цей кіоск, мовляв, потрібно розібратися ретельніше.

Потому Юлія Сиротинська запевнила, що підприємець обманює присутніх, мовляв, там продають алкоголь й нелегально працюють люди.

Перший заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев дорікнув жінці, мовляв, при бажання «можна 10 таких павільйонів звести».

Своєю чергою, заступник мера Сергій Григоренко всі ці кіоски назвав «розливайками».

«Ці споруди - це «розливайки». У нас молодь спивається, давайте повторно голосувати за знесення, виявіть свою позицію за цивілізований світ», - закликав член виконкому.

Під час повторного голосування більшість таки сказала своє слово за знесення третього кіоску.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Мешканка Показати IP 20 Січня 2016 12:50
А коли знесуть гадюшник біля будинку по пр. Грушевського, 19. Пиво та спиртне продають цілодобово. Вечері страшно проходити біля того кіоску, бо там постійно вештаються п'яні компанії.
Дуся Показати IP 20 Січня 2016 15:06
А, ще знесіть кіос по вул. Даньшина,1 поруч 3 гуртожитки є кому продавати алкоголь. Там не тільки вночі ай вдень стоять всякі залєпкі.
Тільки за Показати IP 20 Січня 2016 16:13
Коли закриють кіоск "Бруклін" на зупинці напроти Версаля, алкоголь який хочеш бери, це при тому, що опорний пункт близько.
Lestory Показати IP 20 Січня 2016 18:48
Юлія Сиротинська даже не предоставила доказательства нарушений (тоисть акты )..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus