USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

Ківерцівському лісгоспу передали в користування 4 тисячі га лісу

24 Липня 2022 06:05
Низку земельних ділянок у Луцькому районі загальною площею більше 4 тис. га передали в постійне користування ДП «Ківерцівське лісове господарство».

Про це йдеться у розпорядженні голови Волинської ОВА від 30 червня.

Зокрема, документом затвердили технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок загальною площею 4 008,2694 га. Ділянки розташовані за межами населених пунктів Копачівської, Луцької, Рожищенської та Торчинської територіальних громад Луцького району.

Згадані площі надали в постійне користування для ведення лісового господарства і пов’язаних з ним послуг державному підприємству «Ківерцівське лісове господарство».

Наразі Ківерцівський лісгосп має здійснити державну реєстрацію речових прав на ці ділянки та використовувати їх за цільовим призначенням.

Мар’яна ТАРАСЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Сергій Показати IP 24 Липня 2022 13:21
Що б мали де ліс красти!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus