USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Клімчук ламає систему «Я – начальник, ти – дурак»

10 Листопада 2011 15:30
Голова обласної держадміністрації Волині Борис Клімчук пишається створеним влітку сайтом «Адміністративні послуги Волинської області».
Про це він розповів 10 листопада під час зустрічі з журналістами та редакторами різних областей України.

Чиновник зазначив, що це перший подібний продукт в Україні. Він функціонує з 15 липня.
За словами губернатора, щодня на сайт заходить 400-500 людей. «Тут є все. Мета сайту, – щоб Клімчук віддав частину своєї влади людям. Нехай люди знають, куди звертатись. Ми розрушаємо систему «Я – начальник, ти – дурак», – розповідає губернатор.

Клімчук зізнається: часто нарікають на те, що літні люди не можуть знайти потрібної інформації на сайті. «Бабця не зайде? Внук зайде!», – закликає губернатор орієнтуватися на молодше покоління та створювати нащадкам сприятливі умови для праці.
Борис Клімчук також зазначає, нині 79 % сільських рад вже підключені до Інтернету. Решту обіцяє «інтернетизувати» найближчим часом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Я Показати IP 10 Листопада 2011 16:12
Я так і не можу зрозуміти, яка мета цього сайту, чим він корисний. Поясніть хто -небудь.
Іван Козолуп Показати IP 10 Листопада 2011 17:19
Подивився сайтик. Враження: дизайн рівня 2001-2002 років. Інформації як на такий ресурс - майже нема і вся за липень-серпень. Новин і оновлень нема, тобто сайт мертвий.
просто читач Показати IP 10 Листопада 2011 19:05
Такі сайти є давно в Харківській, Запорізькій, Денецькій, Одеській і Львівській областях. Це те, що я встиг переглянути. Щоправда, вони по-іншому називаються, але це нічого не міняє. По змісту вони далеко кращі за волинський і в цьому можна пересвідчитись в МЕРЕЖІ буквально за кілька хвилин. Якщо Іван в шапці, то він і без шапки Іван. Назва нічого не міняє. Борис Клімчук не вининув з голови поганої вчительської звички - повчати, вважаючи, що перед ним учні по 12-15 років, перебільшувати, імпровізувати, гіперболізувати і т.п. Незадовго він дофантазується і скаже, що Волинь - батьківщина слонів, а по Стиру літають (не повзають!) довгасті, хвостасті крокодили, щоправда, дуже низько над землею. А Смітюх чи Куц є винахідниками рентгенівських променів, чи, скажімо, Ейнштейн вкрав в них формулу теорії відносності. Мій 12-річний внук, надивившись цнотливого волинського телебачення, каже: "Цікаво з дідом Борисом". А й справді - цікаво! Завчасно дякую розробникам предмету яким так пишається голова ОДА. Вони зараз накинуться на тих, хто має іншу думку, і зчинять гвалт, що є певні вимоги до ведення і створення сайту. Але щоб сайт був цікавий і читався, можна обережно відійти від цих вимог і догм. Усе можна, якщо обережно, і якщо не можна, а дуже хочеться, то можна. А ще подивіться, як у людей. Це ніяк на принизить вас.
по сайту до просто читач Показати IP 11 Листопада 2011 08:52
По Львову і Одесі знайшов лише сайти дозвільних центрів. А сайтів адмінпослуг, де зібрана уся інформація про адмінпослуги області, - щось НЕ БАЧИВ. Адмінпослуги надають не лише дозвільні центри, а ще багато інших органів влади. На волинському сайті якраз і зібрані усі послуги на рівні область, район, селищна (сільська) рада.
Лучанин Показати IP 10 Листопада 2011 19:51
Точно, зламав. Тепер звучить так: "Я губернатор, ви всі - дураки". Реформи, блін...
pashtet Показати IP 11 Листопада 2011 00:37
Блін скільки можна писати про даний "супер сайт". Просто майже один до одного "передрали" все з http://www.gosuslugi.ru/ru/ Колись ще писали, що "розробнику" з адміністрації премію мають видати....плагіатори, Табачника на вас немає:)
волинянка Показати IP 11 Листопада 2011 08:27
А для мене сайт виявився корисним. Коли у мене народилася дочка і потрібно було оформляти допомогу по догляду за дитиною до досягення нею 3-річного віку я зайшла на сайт і отримала усю інформацію, зразок заяви. Почитала і розібралася. Це зменшило час на підготовку документів. Тому ввжаю, що сайт є потрібним.
химера Показати IP 11 Листопада 2011 09:32
Дурні Ви,всі дурбецали!До чого тут сайт,просто наплодили чиновників-дармоїдів,яким робити нічого от вони і займаються фігнею.Влада не хоче говорити з людьми на живо,бо їх їхній неук-п...к попередив,що народ озброюється,от вони всі в засаду.Народ хороший на віддалі.
волинянин Показати IP 11 Листопада 2011 12:40
Премію вже дали. На сайті ОДА розпорядження №97-ОС від 15 липня 2011 року. Цікаве розпорядження
Волинський цирк Показати IP 11 Листопада 2011 13:21
бородатий клоун знову на манежі.)
1 Показати IP 11 Листопада 2011 21:04
Навіть вчитель початкових класів знає-від перестановки доданків сума не міняється.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus