USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Коаліцію можуть оголосити вже 12 квітня, – ЗМІ

10 Квітня 2016 22:00
Коаліцію оголосять 12 квітня, а Кабмін оновлять на 80 %, – про це повідомляє ТСН посилаючись на власні джерела.

Перед депутатами стоїть завдання зібрати не менше 240 голосів, тому коаліцію не поспішають оголошувати. Схоже на те, що українські політики нарешті домовилися про коаліцію і вже у вівторок, 12 квітня, в Україні може з'явитися нова парламентська більшість - на двох, – йдеться у сюжеті ТСН.Тиждень.

Нагадаємо, сьогодні Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк оголосив про відставку.

Коаліція, яку формують на базі «Блоку Петра Порошенка» і «Народного фронту», згідно з інформацією різних джерел, вже нараховує близько 230 депутатів.

Цього цілком вистачає для призначення нового уряду. А вже далі, за конкретні закони, голосувати зможе ситуативна більшість.

Утім, перед депутатами стоїть завдання зібрати в коаліцію не менше 240 голосів. І саме тому її не поспішають оголошувати, – повідомляють інформатори ТСН.Тиждень.

Крім того, відомо, що оновлення Кабміну буде тотальним – не менше 80%. І якщо з прем'єром ніби визначились (це Володимир Гройсман), то про склад Кабміну точно не каже ніхто.

Утім, згідно з усіма даними, збережуть свої посади висуванці Яценюка: Арсен Аваков у МВС, Павло Петренко – у Міністерстві юстиції.

«Народний фронт» нібито має отримати ще чотири міністерства і спікера Андрія Парубія.

І цілком ймовірно, що в новому уряді не буде Наталії Яресько, на відстороненість якої від політичних інтриг особливо сподівалися на Заході.

Посаду першого віце-прем'єра в поєднанні з міністром економіки на 90% обійме Борис Ложкін, нинішній глава Адміністрації президента. Такими чином, дострокові вибори у Верховну Раду в результаті перезавантаження відтермінують мінімум на рік, сподіваються в команді президента.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
луцький Показати IP 11 Квітня 2016 08:36
Яка то коаліція - одні договорняки і підкуп, а головне - продовження дерібану України! Обличчя одні і ті ж залишаються, а відставка "кулявлоба" виглядає як фарс і замилювання очей! Ганьба!!!
мир Показати IP 11 Квітня 2016 11:10
Россияне!!! Украинцы!!!... Президенты приходят и уходят, а боль от потери близких остается навсегда!!! Сохраним Мир в наших странах!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus