USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кому Луцька міськрада дасть 5,6 мільйона на озеленення міста

24 Березня 2014 10:51
Департамент житлово-комунального господарства Луцької міськради Волинської області 3 березня згідно з результатами тендеру уклав угоду з ТОВ «М.Ж.К.» на послуги благоустрою і озеленення міста. Вартість угоди складає 5,60 мільйона гривень. Інформують "Наші гроші" з посиланням на повідомлення «Вісника державних закупівель».

За ці гроші підрядник має забезпечити візерунчасте оформлення (садіння) квітників, прополювання рослин і викошування газонів, підстригання живоплоту, лікування дерев від омели, посадка дерев і кущів та ін.

Фірма «М.Ж.К.» належить Валерію Ковалюку, який також є співзасновником асоціації «Укржитлоексплуатація» разом з Ігорем Єлєнєвим та Олександром Білянським, екс-заступником міністра з питань ЖКГ (2007 р.). Також Ковалюка називають однокурсником Сергія Тігіпка.

У 2000 році Тігипко у якості міністра економіки очолював міжвідомчу комісію з реформи житлово-комунального господарства. До складу комісії входив і Ковалюк. Теперішній мер Луцька Микола Романюк зізнався, що є давнім приятелем Тігіпка.

Згідно з інформацією «Вісника держзакупівель», компанія «М.Ж.К.» отримала підрядів на 26,81 мільйона гривень, усі – від Департаменту ЖКГ Луцької міськради на прибирання і благоустрій.

Єдиним конкурентом на тендерах стало КП «Зелене господарство міста Луцька».

У 2011 році тимчасова контрольна комісії міськради з питань перевірки діяльності комунальних підприємств з’ясувала, що «М.Ж.К.» після перемоги на тендері планувало на умовах субпідряду залучити комунальне «Зелене господарство» для виконання робіт, передбачених у тендері.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Любче Показати IP 24 Березня 2014 11:28
А як бути тим що не є однокурсниками і друзями Тигипка
степанюк Показати IP 24 Березня 2014 12:18
а романюк казав, що все, треба працювати по-новому, але відкати рулять, як і раніше
Лучами Показати IP 24 Березня 2014 12:19
Вот так і касу заробляють виграв один а робити буде інший то можливо зразу напряму пане Романюк регіонали вже вас за таке ненасварять
спостережливий Показати IP 24 Березня 2014 13:12
розіграно як по нотах -явна корупція вКовалюка жодноі квітки немае і буде забрано в зеного господарства 15% ІРОЗДІЛЕНО 5% -КОВАЛЮКУ .5% РОМАНЮКУ 5% СОКОЛОВСЬКІЙ І КУБІЦКОМУ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus