USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

Котельня на вулиці Карбишева, 2 «зігріє» Волиньраду 10 жовтня?

1 Жовтня 2008 15:00
Як стверджує начальник головного управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Волинської ОДА Антон Кривицький, проблема з котельнею на вулиці Карбишева, 2 у Луцьку все-таки вирішиться. Про це він розповів під час засідання постійної комісії обласної ради архітектури, будівництва та житлово-комунальго господарства 1 жовтня – інформує репортер «Волинських Новин».
За словами пана Кривицького, цю ситуацію варто розглядати, як проблему взаємовідносин між ТзОВ «Енергетична компанія «Луцьктеплоенерго» та ДКП «Луцьктепло». Причому остання, за словами Антона Кривицького, має заборгованість перед першим .Антон Кривицький вважає, що навколо цього питання потрібно «менше політики, менше піару».
Начальник управління ОДА вважає, що питання вирішиться. Проте така постановка проблеми не задовольнила заступника голови Волинської облради Бориса Загреву. На його думку, облрада повинна посадити конфліктні сторони за круглий стіл і якнайшвидше вирішити проблему котельні на вулиці Карбишева 2 та мікрорайонів міста Луцька, які від неї опалюються.
«Якщо винна мерія, то ми їй це повинні сказати. Якщо винен Кропива – то сказати треба і йому. А інакше 10 числа прийдуть два мікрорайони і влаштують нам сесію (10 жовтня призначена сесія Волинської облради – «ВН»)», – звернувся Борис Загрева до Антона Кривицького та депутатів,  які беруть участь у роботі профільної комісії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Анонім Показати IP 1 Жовтня 2008 15:18
А інакше 10 числа прийдуть два мікрорайони і влаштують нам сесію - шикарна фраза *ROFL*
Анонім Показати IP 1 Жовтня 2008 15:41
А судді хто? Не смішно.
Братан Показати IP 1 Жовтня 2008 16:03
Антошка, як в тебе язик повертається коментувати твій же дерибан? Ганьба Романюку за такого блазня.
Лучанин Показати IP 3 Жовтня 2008 10:22
Посадити Шибу? Цікава думка. Але на переговори Шиба не піде, бо він бо-я-гуз! Всі побачать як Кропива посадить Шибу у калюжу. Тому Шиба десь бачив далеко-далеко Загреву і мав його на увазі.
Анонім до Лучанина Показати IP 3 Жовтня 2008 12:33
Шиба бо-я-гуз чи бо я Гузь? Уточняйте, пане...
Гусь Показати IP 3 Жовтня 2008 15:42
Аноніму. От непре, то непре, зразу ж викрили!
антидот Показати IP 3 Жовтня 2008 16:38
Шо Антоне, пече і горить доля вкрадена??

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus