USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ковельчани проти кадрових призначень в ОДА

1 Вересня 2014 17:10
Мешканці Ковельщини не хочуть бачити заступником голови Волинської облдержадміністрації Сергія Кошарука, який був Ковельським міським головою. Такі кадрові пропозиції люди називають насмішкою над ними. Тому вони підготували відповідне звернення до Президента України Петра Порошенка і губернатора Волині Володимира Гунчика.

Колективне звернення зачитали губернатору сьогодні, 1-го вересня.

«До вас звертаються мешканці Ковельщини, які постраждали від Вовка Олега, якому люди заплатили 10 мільйонів гривень для будівництва житла. І зараз цього горе-будівельника розшукують. У Цьому ми звинувачуємо колишнього міського голову Сергія Кошарука. Кошарук зараз претендує на посаду заступника голови ОДА, це знущання над нами, насмішка», – прочитала ковельчанка Людмила Сахорова.
Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що ковельський вовк вкрав у людей майже 10 мільйонів гривень.

Ковельчани наголосили, що будуть організовувати акції протесту у зв’язку з такими кадровими пропозиціями.

Губернатор попросив йому в письмовому вигляді розповісти про факти недобросовісності чиновника, щоб ті документи передати на перевірку правоохоронним органам.

До слова, ковельські БЮТівці не можуть змиритися з тим, що першим заступником голови Волинської ОДА може стати депутат-опозиціонер.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Сергій Показати IP 1 Вересня 2014 17:35
Не треба говорити за всіх мешканців Ковеля.Кошарук був не паганим мером.А то що Ви віддали свої кошти аферистам ,то це Ваші проблеми.
? до Сергій Показати IP 1 Вересня 2014 18:10
Яке відношення має мер будь-якого міста до комерційних відносин приватних інвесторів з приватними підрядниками? Ніякого. А чого лише Кошарука винуватять? Повна влада в Ковелі за останні вісім років належить "Батьківщині". Вони були більшістю в міській раді при мерові Кошаруку, вони своєю більшістю сформували виконком міської ради. Чому ж ця бютівська більшість своєчасно не допомагала ошуканим забудовникам? Бояться Кошарука, от і топлять чужими руками.
Анонім Показати IP 1 Вересня 2014 17:51
ну бютівці завжди чимось не задоволені. нема чого їх слухати. з таким відсотком підтримки, який вони мали на цих виборах, нехай сидять і мовчать в кулачок.
бувалий Показати IP 1 Вересня 2014 18:46
Якщо Гунчик піде на поводу в цих людей, то на його губернаторстві можна буде ставити жирну крапку. Наступною їхньою вимогою стане вимога почистити міські вбиральні. Взагалі, це все робота людини з мізками кіндера і його оточення. В Ковелі цей політичний нужник ще має силу. На жаль.
Володимир Показати IP 1 Вересня 2014 19:56
Вся ця ковельська возня організована особисто Кіндером
888 Показати IP 2 Вересня 2014 00:12
два соколи мої два соколи ,казнокради два сапога пара . дунчик бик педальний.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus