USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

КП «Луцьке підприємство електротранспорту» створює житлові проблеми

6 Жовтня 2008 14:57
Через заборгованість по зарплаті на КП «Луцьке підприємство електротранспорту» його працівниці комендант гуртожитку, в якому вона проживає, відмовляється надавати будь-які їй необхідні довідки. На цю проблему поскаржилася Світлана Ковальчук під час особистого прийому в Луцького міського голови, який проводив його заступник Микола Іванюк, – 6 жовтня повідомляє репортер «Волинських Новин».
За словами пані Ковальчук, комендант гуртожитку на вулиці Клима Савури, 41 відмовляється надати довідку, яка б засвідчувала, що вона проживає одна, через те, що мешканка має заборгованість у сумі 170 гривень. Однак лучанці нічим платити, оскільки вона працює на КП «Луцьке підприємство електротранспорту», де працівникам не видають заробітної плати вже кілька місяців.
Через відсутність довідки від коменданта Світлана Ковальчук змушена платити квартплату не тільки за себе, а й сина, який наразі не мешкає у гуртожитку, а навчається і проживає у Києві.
Микола Іванюк пообіцяв вирішити це питання, оскільки заборгованість фактично є провиною не самої мешканки, а підприємства, яке не виплачує зарплату. А щодо дій коменданта гуртожитку заступник міського голови порадив звернутися до муніципальної міліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 6 Жовтня 2008 15:11
То-то вже Шиба дохазяйнувався! На КП «Луцьке підприємство електротранспорту» зарплату вже кілька місяців не дають, на "Луцьктепло" так само. Цікаво, а Шиба вчасно зарплату отримує? Хоча для чого вона йому - ці копійки йому і даром не потрібні.
Конкретно Показати IP 8 Жовтня 2008 00:11
Їздили підприємці на маршрутках і не давала Шибі грудна жаба спокійно спати тож прибрав він цю благородну справу до своїх рук і бізнес став не прибутковим. Павлович, прошу, зроби гральні автомати комунальними.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus