USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кропива хоче, щоб рішення Луцькради було законним

1 Жовтня 2008 12:31
Генеральний директор ТзОВ «Енергетична компанія «Луцьктеплоенерго» Олександр Кропива вважає, що луцькі депутати можуть ухвалювати будь-які рішення, лишень аби вони не суперечили законодавству. Про це він 1 жовтня повідомив у телефонному коментарі «Волинським Новинам».
«Я зараз не в Луцьку, тому не можу прокоментувати це рішення (Луцька міськрада ухвалила рішення про зобов*язання ДКП \"Луцьктепло\" забезпесити надання послуг із централізованого опалення та постачання гарячої води мешканція 33-го та 40-го мікрорайонів – «ВН»). Скажу тільки одне: кожен громадянин України має діяти так, щоб це відповідало Конституції. Це ж стосується органів влади, що проймають рішення, які дозволені діючим законом. Якщо луцькі депутати вважають, що рішення їхнє законне, – нехай ухвалюють», – зазначив Олександр Кропива.
Генеральний директор ТзОВ «Енергетична компанія «Луцьктеплоенерго» сказав, що коли ознайомиться із документом, то висловить свою позицію з  цього приводу. «Волинські Новини» проінформують про неї читачів пізніше.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 1 Жовтня 2008 14:06
"...то висловить свою позицію з цього приводу". Скільки ще чекати - поки ці [вирізано - цензура] висловлюють свої позиціїї та змагаються словесно "хто -кого"???? Невже для компетентних людей, які зобов"язані слідкувати за дотриманням законодавства необхідно стільки часу, щоб встановити істину???!!!
Славко Показати IP 1 Жовтня 2008 17:24
Депутати дерибанять закони, як їх старші колеги з ВР посади та землі. Цікаво, а подумали Шиба і КО, чи запрацює котельня під їх керівництвом та без хімочищенної води? Виходить, що "засувка" все рівно в руках у Кропиви. До речі, рішення Верховного суду України ніхто не відміняв!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus