USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Андрія Кузьменка поховають 4 лютого на Львівщині

2 Лютого 2015 22:22
Похорон лідера "Скрябіна" Андрія Кузьменка відбудеться в середу, 4 лютого.

Поховають музиканта у Львівській області. Про це розповів продюсер загиблого Володимир Бебешко, - повідомляє ТСН.

Нагадаємо, сьогодні, 2 лютого, в жахливій аварії не стало фронтмена гурту "Скрябін" Андрія Кузьменка.

Попередньо планують похорон на цвинтарі в Брюховичах, але остаточно рідні музиканта ще не визначилися. Можливо, оберуть інше місце.

Сьогодні на центральні площі українських міст виходять шанувальники Кузьми - приносять квіти, свічки та лампадки, співають пісні групи.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, сотні лучан прийшли на центральну площу міста для того, аби попрощатись зі «Скрябіним».

ЧИТАТИ ЩЕ: ЦЕНТР ЛУЦЬКА ЗАВМЕР, ПРОЩАЮЧИСЬ ЗІ «СКРЯБІНИМ». ФОТО. ВІДЕО

У Львові близько тисячі прихильників заспівали "Старі фотографії", з цією ж піснею відбувається прощання з лідером "Скрябіна" в Києві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 3 Лютого 2015 11:11
інтрев`ю Кузьми протягом останнього року і, особливо, слова пісні,яку він збирався заспівати у новому альбомі наводять на думку,що його "прибрали". Така пісенька могла б потягнути за собою події, які зовсім не сподобались би нашій "демократичній" владі, короче- ця пісня могла б стати бомбою - тим більше,що вона висловлює думку більшості,а особливо зараз - при масовому невдоволенні народу,до речі, я не троль, я просто намагаюсь зрозуміти що відбувається в нашій країні і не вірю нікому - особливо тим,хто найбільше розпинається на екранах телевізорів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus