USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Кандидатка у президенти Франції пообіцяла визнати Крим російським

17 Січня 2017 09:03
Кандидат в президенти Франції, лідер партії «Національний фронт» Марін Ле Пен пообіцяла в разі своєї перемоги на виборах глави держави визнати Крим частиною Росії. На її думку, Крим ніколи не належав Україні.

Про це вона заявила в інтерв'ю російській газеті «Известия», передає ТСН.

«Так, після референдуму, який показав згоду народу приєднатися до Росії, я також визнаю Крим частиною РФ. Належність Криму до України була лише адміністративним питанням радянських часів, півострів ніколи не був українським», — сказала вона.

Також Ле Пен пообіцяла виступити за скасування антиросійських санкцій, назвавши їх безглуздими і дурними.

З її слів, виступаючи за скасування обмежувальних заходів проти РФ, вона таким чином відновить «нормальні відносини» між Парижем і Москвою. Крім того, серед цілей Ле Пен — забезпечити Франції незалежності від США і НАТО.

Нагадаємо, вибори президента Франції відбудуться в квітні-травні 2017 року. Опитування показують, що лідер ультраправих потрапляє в другий тур виборів.

До слова, на думку експертів, у разі перемоги Марін Ле Пен на президентських виборах у Франції кінець "європейської мрії" неминучий.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Степан Показати IP 17 Січня 2017 09:27
Визнавай-не визнавай, це вже факт.
Верховна Зрада Показати IP 17 Січня 2017 09:43
Світовий порядок порушений,міжнародне право втоптано в багнюку,то якась пен нам до ле."Гарна" пара буде з американським "інтелектуалом".
Козак Показати IP 17 Січня 2017 09:55
Ну і шкіра
Яків Показати IP 17 Січня 2017 09:58
вона іде в президенти з Рівенської траси і готова на усе за такі гроші
гоголь Показати IP 17 Січня 2017 11:01
недолуга к*рка не розуміє, що після такого визнання почнуться локальні війни за спірні території, а таких насправді багато, остання - в сербії путін роздмухує ворожнечу з косово, ізраїль та палестина активізувались і т.д. А закинчиться для путіна хєрово, бо китай давно око поклав на півсибіру. Так що спрацює стара приказка - не рий яму іншому, бо сам там опинишся, путін вирив котлован, а тепер через фінансові вливання в політичних проституток намагається вилізти з лайна. Цій продажній тітонці треба озернутись навколо себе, і зрозуміти, що її кордони проходять з країнами євросоюзу, а не раши, сама ще в блокаді може опинитись, тоді вже не буде кому допомогти негрів-емігрантів ганяти, як почнуть корінних французів грабувати.
Згідний до гоголь Показати IP 17 Січня 2017 13:06
Все вірно сказано, а мінусують путінські сраколизи, іначе їх неназвеш.
Такі справи малята Показати IP 17 Січня 2017 14:40
Є жарт "Чому Ейфелева вежа така висока? Щоб Берліну було видно білий прапор". Так мені здається це не жарт. Французи ніколи не вирізнялись а ні бойовим духом, а ні мудрістю. Піджали хвости як цуцики і ссуться під себе. Для жабоїдів це явно добром не закінчиться.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus