USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ледь не згорів через цигарку

5 Лютого 2012 11:51
Через необережне поводження з вогнем під час куріння в нетверезому стані ледь не згорів у власній хаті 41-річний волинянин. Пожежа сталася вночі 5 лютого в селі Хром’яків Ківерцівського району.

Про це повідомили у центрі пропаганди УМНС на Волині.
Повідомлення про пожежу в цегляному житловому будинку в селі Хром’яків Ківерцівського району до рятувальників надійшло о 02.55. Негайно ж на місце події було направлено чергову варту місцевої пожежної команди селища Олика.

Вже за декілька хвилин пожежники прибули за місцем виклику і розпочали боротьбу з вогнем, який розгулявся в одній з житлових кімнат. За допомогою одного спеціального пожежного ствола рятувальники через 15 хвилин локалізували пожежу, а ліквідувати вдалося за півгодини.

Як з’ясувалося, причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем під час куріння в нетверезому стані 41-річного господаря будинку. Чоловік отримав опіки I-II ступеню спини та правої руки і був госпіталізований медиками в місцеву лікарню. Пожежа завдала чималих збитків, але завдяки оперативності та швидким діям рятувальників матеріальних цінностей вдалося врятувати на значно більшу суму.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus