USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Львові під час виступу Ніка Вуйчича помер 16-річний волинянин

29 Жовтня 2018 09:40
У неділю, 28-го жовтня під час виступу на "Арені Львів" відомого мотиваційного спікера Ніка Вуйчича, помер 16-річний волинянин.

Цю інформацію в коментарі кореспонденту 032.ua підтвердили у відділі комунікацій ГУ Нацполіції у Львівській області.

16-річному волинянину намагалися допомогти медики, які чергували на стадіоні. Вони провели всі необхідні реанімаційні заходи, однак врятувати юнака їм не вдалося.

Точну причину смерті 16-річного підлітка встановлять після проведеної експертизи. Ознак насильницької смерті на тілі хлопця не виявлено. За неофіційною інформацією, у померлого була вада серця.

Нагадаємо, що відомий світові мотиваційний спікер та автор бестселерів Нік Вуйчич завітав до Львова у неділю, 28-го жовтня. Зранку Нік Вуйчич зустрівся з львів'янами на площі Ринок, а ввечері виступив на стадіоні "Арена Львів" з мотиваційною програмою "Життя без обмежень".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus