USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Леся Нікітюк показала, як волинські студенти виготовляють мазі для військових. Відео

26 Вересня 2022 15:31
Відома телеведуча Леся Нікітюк показала, як студенти Волинського національного університету імені Лесі Українки виготовляють ранозагоювальні мазі для українських військових.

Відповідне відео телеведуча опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Нагадаємо, нещодавно Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що Леся Нікітюк завітала до Луцька, знімаючи новий випуск свого тревел-шоу «Lе маршрутка» на Новому каналі.

Ведуча відвідала Волинський національний університет імені Лесі Українки, зокрема факультет хімії, екології та фармації, де виготовляють мазі для українських військових.«Студенти хімічного факультету Волинського національного університету імені Лесі Українки з початку повномасштабної війни розробили рецептуру ранозагоювальних мазей для наших військових. Тисячі банок вже передано на фронт. Я б не радила ворогу злити наших студентів, а то вони таке нахімічать...» – пише Леся Нікітюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus