USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.80 9.95

«Лікують три зуби, а в документи пишеться один», – мер Луцька пригрозив звільненням керівниці стоматполіклініки

27 Вересня 2022 12:12
Луцький міський голова Ігор Поліщук знову звернувся до директорки комунального підприємства «Луцька міська клінічна стоматологічна поліклініка», аби вона навела порядок в установі, яку очолює, бо інакше її чекає звільнення.

Про це стало відомо під час оперативної наради у міській раді 27 вересня.

Нагадаємо, на попередній оперативній нараді Ігор Поліщук наголосив, що йому не подобаються процеси, які відбуваються у Луцькій міській стоматполіклініці з точки зору фінансово-господарської діяльності. Цього разу він знову звернувся до керівниці підприємства Світлани Черниш.

«Ми минулого разу говорили, я думав, що будуть зроблені висновки вами та вашими працівниками. На жаль, нічого не змінилося. Мені надходить інформація, що людям, які приходять лікуватися, надається одна кількість послуг, а в документах значиться інша. Зокрема, пролікували три зуби – а в офіційні документи пишеться один. Натомість за два пролікованих зуби людина дає гроші в руки лікарю. Я не кажу, що це відбувається системно, але такі випадки є. Є й випадки, коли людина приходить лікуватися до лікаря, він надав певну кількість медичних послуг, а потім каже, що інші послуги надасть у своєму приватному кабінеті, тому що тут не встигає, мовляв, обладнання погане», – розповів міський голова.

Він знову закликав Світлану Черниш навести порядок у стоматполіклініці та зробити її прибутковою, інакше її може чекати звільнення.

«У поліклініці й далі працює імплантолог зі Львова. У нас що, немає у Луцьку імплантологів, чому ми думаємо про працевлаштування людей зі Львова? В таких умовах бардаку прибутковість закладу не може бути досягнута. Хочу наголосити, що приватні стоматполіклініки платять за оренду приміщення, за комунальні послуги, купують обладнання, і при цьому вони є прибутковими. Наша комунальна стоматполіклініка не платить за оренду приміщення, не платить за комунальні послуги, частина обладнання купується за кошти міського бюджету, і при цьому ваш заклад не є прибутковим. В мене є до цього питання. Якщо ви не наведете порядок, то це зробить інша людина», – наголосив Ігор Поліщук.

Наразі відбувається перевірка фінансово-господарської діяльності Луцької стоматологічної поліклініки.

«Ви несете відповідальність за максимальну достовірність цієї перевірки. Я не хочу, щоб окремі працівники стоматполіклініки впливали на результат цієї перевірки», – звернувся міський голова до керівниці департаменту фінансів, бюджету та аудиту Лілії Єлової.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Лучанин Показати IP 27 Вересня 2022 12:37
Нажаль це правда...!
Пацієнт Показати IP 27 Вересня 2022 12:40
Що ви ліпите горбатого до стіни? Візьміть за сраку тих хто має приватні кабінети і працює в поліклініці. А щодо решти - забезпече матеріалами і обладнанням, зробіть відсоток від доходу і буде всім щастя. Не кажіть, що нема комунальних клінік. Є у всіх обласних містах. В них обслуговуються соціально незахищені громадяни і крім того заробляються чималі кошти для місцевих бюджетів. А тут майже все лікарі купують самі, а головний лікар тільки піднімає план. А куди йдуть зароблені гроші? На премії адміністрації. На рахунку більше мільйона гривень, а ремонт і той за кошт лікарів. Я не кажу - всякі є. Тоді фіксуйте факти і притягуйте до відповідальності. Зміна керівника без зміни стратегії - нуль. Хоча ця керівниця тільки в свою кишеню і працює.
Лучанин до Пацієнт Показати IP 27 Вересня 2022 13:15
Стратегія має бути у керівника. Якщо у керівника немає стратегії, то це поганий керівник. Якщо керівники такий, що для нього ще потрібно ще стратегії готувати, то що ж це за керівник? І реально дивно, як беручи із людей не малі кошти, даний заклад є неприбутковим.
дідо Показати IP 27 Вересня 2022 13:38
якщо працювати офіційно, то з такими тарифами ,лікарі розбіжаться....не буде кому працювати або залишаться одні ліворукі...
Галина Показати IP 27 Вересня 2022 14:07
Довелось скористатися послугами поліклініки по вул. Волі... За видалення одночасно двох зубів ( поруч) з мене, пенсіонера за віком, взяли в касу 520 гривень....а ви кажете що заклад комунальний та має надавати знижки в обслуговуванні соціально незахищених верств населення..
Віталя Показати IP 27 Вересня 2022 14:52
Це комунальний заклад який існує за бюджетні кошти і цілі його не отримання прибутку а надання фінансово зважених а в більшості випадків безоплатних послуг.
Шандаровський Показати IP 27 Вересня 2022 16:34
Мародерів до стовба
Правда Показати IP 27 Вересня 2022 19:36
Ціни вищі ніж в деяких приватних стоматологіях,а відношення до людей жахливе!!!!
Валентина Показати IP 27 Вересня 2022 20:18
Про Черниш лиш хороші відгуки. І ціни там цілком нормальні. І відношення гарне
Знайшли кого сварити Показати IP 27 Вересня 2022 21:48
Перепрошую, але на фоні мільйонних зловживань при будівництві доріг і житла, при зловживаннях з земельними і лісовими ресурсами, з бухти-барахти 'ставити на вид' зав стоматполіклініки? Немає чим зайнятись? Там в обласній лікарні скандал на скандалі. З ЖКГ, з підготовкою до зими треба розбиратись, а не з пломбами і імплантатами зубів.....
Я знаю Показати IP 28 Вересня 2022 23:24
Далі буде........ Зміна керівника,зміна грошових потоків,все що можуть придумати нові кандидати.
Сім'я Засекіних Показати IP 29 Вересня 2022 23:23
Багато років лікуємо зуби у Світлани Іванівни Черниш лікування добре ставлення ідеальне та жодних натяків на оплату готівкою . Все що наведено у статі повна брехня . Хтось мітить на її місце за підтримки чиновників !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus