USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ліквідувати автономію Криму «Свободі» допоможуть волиняни

28 Вересня 2008 17:55
Учасники зборів, організованих Волинською обласною організацією ВО «Свобода», створили ініціативну групу з підготовки проведення всеукраїнського референдуму щодо зміни автономного статусу Республіки Крим на обласний і скасування спеціального статусу міста Севастополя. Про це 28 вересня інформує репортер «Волинських Новин».
 
За словами голови Волинської обласної організації ВО «Свобода» Анатолія Вітіва, його політична сила ще на початку літа ініціювала розгляд цього питання і направила відповідний лист фракціям «Нашої України» і БЮТ у Верховній Раді з вимогою ініціювати у парламенті референдум щодо «кримського питання». Але оскільки депутати БЮТу і НУ цю ідею не захотіли підтримати, то «Свобода» вирішила йти важчим шляхом, починаючи піднімати це питання на місцях. У нас – важка справа, але мета – велика», – зазначив пан Вітів. На його думку, питання щодо кримської автономії і статусу Севастополя є наразі ключовими щодо національної безпеки України.
 
Як розповів заступник голови Волинської облорганізації ВО «Свобода» Олесь Бик, він, будучи у Криму, особисто пересвідчився у існуванні сепаратизму з боку проросійських сил. Також виступили голова Нововолинської «Свободи» Олексій Гольчук, відомий волинський історик Володимир Дмитрук та доцент Волинського національного університету імені Лесі Українки Віктор Шостак.
 
Врешті-решт, учасники зборів одноголосно підтримали створення ініціативної групи у складі 21-ї людини.
 
Довідково:
 
Після створення ініціативних груп у регіонах України і проведення необхідних юридичних процедур, розпочнеться безпосередньо збір підписів за проведення всеукраїнського референдуму щодо зміни автономного статусу Республіки Крим на обласний і скасування спеціального статусу міста Севастополя.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Демократ Показати IP 28 Вересня 2008 20:35
Ви [вирізано - цензура], вам треба ще один конфлікт??? , та ви самі його провокуєте, ваш Тягнибок повний маразматик , нехай їде на[вирізано - цензура] в свою Європу і [вирізано - цензура] ЄС своїм [вирізано - цензура]! [вирізано - цензура] бударажити народ!!!!!!!!!!!
Патріот Показати IP 29 Вересня 2008 09:34
Анатолію! Ти ж розумна людина! Невже ти не бачиш, що вас втягують у провокацію з Кримом. Несвоєчасно це все, ох як несвоєчасно. Схаменіться, хлопці! Націоналіст - це прекрасно, але дурень-націоналіст ні чим не відрізняється від дурня-комуніста. Будьте розумнішими!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus