USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Лучанам показали, як розписувати писанки

25 Квітня 2016 08:16
Майстер-клас з писанкарства організували цими вихідними в Луцьку активісти ГО "ВМР "Національний Альянс" , - повідомили у прес-службі організації.

Так, майстриня Олена Котляр навчала усіх охочих прикрашати яйця до Пасхи традиційним способом.

Зі слів організаторів, ідея заходу полягала у відновленні і поширенні серед лучан давніх традицій українців.

"Ми хочемо нагадати людям, що наш народ має традиції, які потрібно берегти і передавати з покоління в покоління. Окрім того, розписані яйця - символи прийдешнього світлого християнського свята. Готові писанки можна навіть подарувати комусь", – розповідають учасники акції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЯК ВИГОТОВИТИ ВЕЛИКОДНЮ ПИСАНКУ ВЛАСНОРУЧ

У заході взяли участь близько двадцяти чоловік. Присутні працівники бібліотеки також з зацікавленням слухали лекцію майстрині.

Усі охочі розписали свої писанки, які разом із новими знаннями понесли додому, щоб лишити їх вдома або подарувати рідним і близьким як оберіг.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus