USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Лучани помітили дитину на підвіконні 9 поверху, звідки раніше випав хлопчик

10 Червня 2017 09:59
У відчиненому вікні 9-го поверху, де колись, зі слів сусідів, сталася трагедія, учора ввечері бавилась дитина. Небайдужі люди викликали поліцію. На щастя, все обійшлося. З батьками провели профілактичну бесіду.

Про це написав у Фейсбуці активіст «Самооборони Волині» Олександр Ніколайчук, звітуючи про нічне чергування у складі однієї з груп швидкого реагування.

«20.10 виклик на вул. Конякіна. 6-тирічна дитина перебуває на підвіконні при відчиненому вікні 9 поверху й кидає папірці донизу. Під будинком збирається дітвора. На лінію 102 зателефонував випадковий перехожий. Доки прибула чергова група, хлопчик зліз, Богу дякувати. Мама, що перебувала вдома нічого не помітила. Дівчинка у квартирі розповіла, що один її братик колись випав з цього ж вікна. Бесіда з матір'ю. Щойно замкнулися двері, як розпочалися крики. Знову профілактична бесіда. Сусіди підтвердили слова дочки», - йдеться у дописі.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus