USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучани – проти спорудження магазину на прибудинковій території

31 Березня 2016 17:20
Мешканці одного з будинків по проспекту Відродження стверджують, що міська влада не поцікавилася їхньою думкою, даючи дозвіл на спорудження торговельного закладу.

Про це йшлося під час другого пленарного засідання 5 сесії Луцької міської ради 31 березня.

Із запитом до міського голови звернулася член фракції «УКРОП» Тетяна Янчук. З її слів, мешканці будинку по проспекту Відродження, 41б проти будівництва закладу торгівлі на прибудинковій території. Питання мешканці піднімали неодноразово і будівництво було припинене однак у грудні 2015 року будівельні роботи знову відновили: викопали ями для заливки бетонних стовпів та встановлення огорожі. Мешканці будинку вважають, що при прийнятті міськрадою рішення про дозвіл на будівництво торговельного закладу на прибудинковій території, їхньою думкою ніхто не цікавився. Депутат просила надати інформацію про правомірність здійснення забудови вказаної земельної ділянки та вирішити ситуацію на користь мешканців, призупинивши будівництво магазину.


Депутати підтримали запит колеги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
сусід Показати IP 31 Березня 2016 18:00
краще декілька генделиків
бе Показати IP 31 Березня 2016 18:02
треба підняти суму за сплату за прибудинкову територію-і проблеми зникнуть
тиць-здиць Показати IP 31 Березня 2016 19:29
от і нехай собі ходять за хлібом через півміста
Пресса до тиць-здиць Показати IP 31 Березня 2016 20:28
Ліквідували кіоски по продажу газет. Хай йдуть і за газеткою і хлібцем.
Лучнин Показати IP 31 Березня 2016 23:03
Ті хто наразі згадують про газетки з хлібцем напевно самі "ставлять" ці кіоски, а продають там в основному пиво та цигарки . А хліб , газети зараз можна купити в любому міні-маркеті (доречі є чудовий приклад -магазини "Наш Край"), які відкрилися наразі майже в кожному кварталі і не потрібно всім ходити через півміста. А про можлівість встановлення дитячих та спортивних майданчиків або облаштування зон відпочинку на прилеглих будинкових територіях ніхто і не згадує !!!! (в основному про це згадують кандидати у депутати коли виступають перед виборцями). Тому повністю підтримую такі звернення та роботу міських депутатів по данному питанню. А місцевій владі більш детально треба підходити до "роздачі" таких дозволів і першочергово приймати сторону громади , а не "ділків", які тільки і вишукують по місту облаштовані прибудинкові території , щоб встановити свого "генделика".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus