USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лучани залишилися без газу через халатність служби «15-80»?

14 Липня 2015 08:37
Мешканці будинку, що на вулиці Даньшина,1 у Луцьку, на вихідних залишилися без газопостачання.

Про це під час оперативної наради сьогодні, 14 липня, повідомив перший заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев.

З його слів, минулого тижня жителі багатоповерхівки на вулиці Даньшина,1 мали проблему із непланового відключення газопостачання.

«Про проблему представникам влади стало відомо лише після 23:00 в п’ятницю. У такий час щось вирішувати складно. Тому люди протягом двох днів сиділи без газу. Як мені відомо, газ у будинку відключили через проведення ремонтних робіт. Але чому звернення лучан стосовно цієї проблеми до служби «15-80» не були якісно донесені до керівництва міста?», - звернувся посадовець до директора департаменту «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» Лариси Карп’як.

Окрім цього, він зауважив, що в одному із «стояків» будинку газопостачання відновити так і не вдалося. Зі слів Тараса Яковлева, така проблема виникла через те, що власник квартири протягом тривалого часу перебуває за кордоном.

Він доручив представникові від УМВС, присутньому у залі засідань, відшукати родичів цього чоловіка, аби, врешті-решт потрапити до нього у помешкання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
888 Показати IP 14 Липня 2015 09:31
Що -що??? Ремонтні роботи? Які? Ніхто ніяких ремонтних робіт не проводив, людям просто відключили газ,без належного попередження, коли майже усі були на роботі (це була п'ятниця), як нам потім пояснили за дорученням нашого "шановного" Романюка, через те, що будинок є великим боржником, ось таким чином вирішили боротись з неоплатою, і люди 3 дня з маленькими дітками сиділи без газу, а не включали його поки не з"являться усі мешканці "стояка" бо наче б то якщо ввімкнути то якщо не перевірений газ, може статись вибух.
ВІН до 888 Показати IP 14 Липня 2015 11:57
некомпетентна брехня
вітя до 888 Показати IP 14 Липня 2015 12:18
взагалі то Романюк у відпустці! правильно, що не включали доки усіх мешканців немає! чи вам було б краще, коли вибух стався?
888 до вітя Показати IP 14 Липня 2015 12:58
А, коли непланово відключали не запитували чи всі є...може спочатку за місяць так треба було попередити, люди відпочивають/працюють, і взагалі є один який В АТО так його звідти спеціально мали відпустити, бо Волинь газ надумала перевірку зробити?!
осбб Показати IP 14 Липня 2015 11:01
Ларису К., Ларису С. на пенсію.
А ндрій Показати IP 14 Липня 2015 11:27
Звичайно,це шедевр :"...не були якісно донесені..." А Ви,888-потрійна бескінечність дуростей,не меліть дурниць,Романюк,апріорі не може дати вказівки "Волиньгазу" про відключення.Може Ви знаєте якись інший спосіб боротися з неоплатою за надані послуги?Поділіться,я думаю буде всім цікаво.
888 до А ндрій Показати IP 14 Липня 2015 13:04
Дякую Андрій за коментар, в якому Ви ображаєте зовсім незнайому для вас людину, це для мене показник. Я б подивилась які Ви б знаходили виходи коли маленькі дітки сиділи на бутербродах три дні, тому що "дядям" захотілось вибити останні гроші з людей, вихід є, але не такий кардинальний як придумали вони, якщо людина не платить, то я я споживач який платить не повинна від цього страждати, вони наприклад можуть просто відключити кожну квартиру, яка заборгувала, а не весь будинок.
Nouvelle Jardin до 888 Показати IP 14 Липня 2015 14:58
Цілком згідний з Вами щодо недопустимості будь-якого обмеження діток гарячим харчуванням. Дуже шкода, але разом з тим, не маю морального права не підтримати газовиків, тому що для того, щоби завтра, тобто взимку дітки і не тільки дітки не замерзли і постійно мали гарячу їжу, сьогодні газовиків життя заставляє йти саме на такі непопулярні заходи. Україна повинна в повному обсязі і своєчасно розрахуватись за газ, а тому ми - споживачі не повинні допускати заборгованостей. На жаль, інші варіанти відсутні.
Укроп Показати IP 14 Липня 2015 11:35
і що, борги всі погасили???
Це точно Показати IP 14 Липня 2015 12:20
Ми - українці - мудрі люди. Хочемо жити безкоштовно, ні за що не платити, а як стаються невеличкі незручності (через окремих мешканців), то кричимо, що в небі чути. У Європі контролюють процес оплати за надані послуги. Якщо я плачу, то вимагаю й від сусіда робити те ж саме.
діло Показати IP 14 Липня 2015 19:58
Якщо ми йдем в Європу, про яку всі так кричать, то, будь ласка, вчасно сплачуйте кошти за надані послуги! Але наші українці звикли жити в соціалізмі, прикриваючись європейськими цінностями! Треба будувати європу з себе, може, до тих людей, які не платять, такими методами дійде!
Андрій Показати IP 15 Липня 2015 08:31
Тільки "Луцьктепло" лучани заборгували більше 31-го мільйона гривень.Проглядав газету "Луцький замок",тільки в двох останніх номерах опубліковани адреси більше 800 боржників,борги яких сягають від 15 до 50 тисяч.Я рахую,що потрібно було опублікувати і прізвища...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus