USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучани знову скаржаться владі на бродячих псів

16 Липня 2009 15:16
До Луцької міської ради знову почали надходити скарги лучан на бродячих собак. Про це 16 липня повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Гаркаючі компанії у три десятки «двортер’єрів» (як полічила одна з додзвонювачок на телефон служби оперативного реагування Луцької міськради «15-80») лякають людей. Зокрема на вулиці Наливайка, 60 найбільш привабливим для них місцем виявилася територія біля бару «Скеля». А поблизу будинків № 42 і 42а на проспекті Соборності собаки кинулася на дівчину, яка, між іншим, серйозно постраждала від них 2 роки тому.
 
Збільшення кількості бездомних тварин пояснюється і жорстокістю людей, і ліберальним законодавством, і самим природнім циклом – бо вже підросли нащадки чотирилапих «бомжів». Зграї бігатимуть, на думку фахівців, ще до кінця літа. «Ми стараємося передати такі скарги волонтерам, які ловлять і стерилізують собак. Згідно з додатком до рішення міської ради №32/35 від 24 листопада 2008 року «Правила утримання тварин у місті Луцьку», ми не маємо права забирати малих щенят і кошенят», – прокоментував ситуацію начальник відділу експлуатації «Луцькспецкомунтранс» Віктор Харчук. За його словами, окрім цього, зараз багато псів потрапляють під колеса машин – тільки вчора забрали трьох на вулицях Дубенській і Рівненській.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Аlex Показати IP 16 Липня 2009 15:50
Дійсно, це серйозна проблема. На бульварі Дружби народів, біля "Лаванди", приютилось півтора десятка бродячих собак. Вдень в холодочку вони відсипаються, а вечіром і особливо під ранок ( так десь з години четвертої ) вони починають несамовито гавкати на машини, велосипеди і людей. Важко передбачити, що може статись. Восени діти підуть в школу. Ранком вони тут будуть проходити.... Потрібно терміново приймати якісь міри.
Анонім Показати IP 17 Липня 2009 09:01
А за маркетом Там-Там что делается!!! На улице Чорновола, ближе к Сапалаевке, вообще целые полчища! А там много детских площадок, под утро, часов в 5-ть-6-ть, такой лай устраивают просто ужас! Во что город привратили!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus