USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Лучанина, якого побили під час допиту в СБУ, не відпускали в лікарню

9 Серпня 2017 00:07
Лучанин Роман Демидюк, який перебував в ізоляторі тимчасового утримання, під час допиту працівниками СБУ отримав струс мозку та численні забої, йому зламали носа. Попри те, що затриманий постійно блював, тривалий час його не відпускали до лікарні.

Про це повідомив адвокат постраждалого Олександр Лавренчук.

З його слів, до Романа застосували недозволені прийоми для отримання інформації, якою він не володіє. Після такого допиту його підзахисному довелося викликати швидку допомогу.

"У Романа ознаки струсу головного мозку, він постійно блює, зламаний ніс, в нього синці на грудній клітці та правому бедрі", - зазначив адвокат.

Незважаючи на це, працівники СБУ не давали можливості транспортувати його до лікарні для рентгенологічного обстеження. Тим часом фельдшер швидкої допомоги зафіксував тілесні ушкодження і зазначив, що необхідно відправити хлопця до лікарні для рентгену головного мозку, задньої стінки носа та ребер.

Близько 00:00 хлопця все ж направили до міської клінічної лікарні, станом на 00:30 йому надавали допомогу.

Зазначимо, затримання Романа Демидюка, до слова, водія таксі, з якого зробили ледь не шпигуна, пов'язують із затриманням голови постійної поліцейської комісії Волині й керівника ГО «Варта порядку» Олександра Тиводара, яке відбулося на підставі «липової» кримінальної справи, яку відкрили працівники Служби безпеки України в Закарпатській області.

Нагадаємо, 8 серпня посеред проспекту Перемоги правоохоронці затримали члена виконкому, голову постійної поліцейської комісії та керівника ГФ «Варта порядку» Олександра Тиводара.

Тим часом з обшуками у приміщення «Варти порядку» на вулиці Винниченка вдерлися озброєні співробітники СБУ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
575 Показати IP 9 Серпня 2017 00:49
Наші сбушнікі-це сміх та гріх! Це такі ледарі з великими зарозумілими думками про себе, які все кришують і думають,що Бога за бороду зловили,а насправді-на все свій час, якщо не Вам-то діточкам Вашим же ж! Пройдисвіти,що весь версаль,мелодія та опера таславне м. Луцьк їх знає! вони тільки так можуть "набити",а в житті вже не один получав за свої язики...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus