USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцька міськрада затвердила звіт щодо ДКП «Луцьктепло»

28 Квітня 2016 08:00
Інвентаризація майна, реєстр договорів з операторами мобільного зв’язку та звільнення посадовців ДКП «Луцьктепло», що не відповідають своїм посадам: рекомендації тимчасової контрольної комісії міськради презентували депутатам.

Про це йшлося під час сьомої сесії Луцької міської ради 27 квітня.

Депутати розглянули звіт тимчасової контрольної комісії міської ради з вивчення проблем діяльності державного комунального підприємства «Луцьктепло».

Голова тимчасової комісії Сергій Була зазначив, що комісія рекомендувала звільнити з роботи Нимеровського Р.В. й Нимеровського В.М., як осіб, що причетні до неефективного використання коштів комунального підприємства, та Артура Василевського у зв’язку з неналежним виконанням службових обов’язків (посадовець жодного разу не з’являвся на засідання контрольної комісії).

Проте депутат зауважив, що Артур Василевський у приватній розмові декілька днів тому пояснив, що керівництво йому не передавало інформації, що він повинен з’явитися на засідання. Отже, Сергій Була просив виключити з проекту рішення пункт щодо звільнення Василевського та дати йому місяць, аби він прозвітував про свою діяльність перед депутатами міськради.


Голова фракції «УКРОП» Ігор Поліщук зауважив, що тимчасова контрольна комісія працювала протягом січня-квітня, тож незрозуміло, чому заступник директора підприємства нічого не знав про засідання комісії і не надав жодного документа. Це, з його слів, було намаганням відтягнути момент рішення щодо посадовця.

Дехто з депутатів висловився на підтримку заступника директора ДКП «Луцьктепло». Так, Артем Запотоцький просив надати йому час, щоб довести свою відповідність посаді.


Втім, пропозицію Сергія Були про надання Артуру Василевському терміну для звіту депутати не підтримали.

У підсумку, звіт тимчасової комісії усе ж затвердили.

«Рекомендувати керівництву ДКП «Луцьктепло» провести повну інвентаризацію майна підприємства.

Рекомендувати керівництву ДКП «Луцьктепло» оформити документи на земельні ділянки, які перебувають у користуванні ДКП «Луцьктепло».

Рекомендувати керівництву ДКП «Луцьктепло» оформити документи на майно, яке розміщене на земельних ділянках ДКП «Луцьктепло», але немає правовстановлюючих документів. У разі виявлення такого майна, що не належить комунальному підприємству – провести службове розслідування щодо виявлення осіб, з дозволу яких таке майно виникло. У разі якщо воно заважає роботі ДКП «Луцьктепло» – здійснити демонтаж або оформити право власності на нього за комунальним підприємством.

Рекомендувати керівництву ДКП «Луцьктепло» зробити реєстр договорів з операторами мобільного зв’язку з приводу розміщення телекомунікаційного обладнання на об’єктах підприємства, в якому чітко зазначити адреси та суми договорів у розрізі контрагентів», - йдеться у документі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
КУМ Показати IP 28 Квітня 2016 08:11
Ну якщо Була,та ще і з таким виглядом-хана Луцьктеплу.Ховайся,хто може.
ВОНО до КУМ Показати IP 28 Квітня 2016 12:29
Була спить і бачть як Луцьктепло працює на його кишеню. фахівці над його дикими "ідеями" сміються . але хто їх слухає?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus