USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Оголосили конкурс на посаду директора КП«Луцьктепло»

28 Квітня 2016 14:17
Оголосили конкурс на заміщення вакантної посади директора державного комунального підприємства «Луцьктепло».

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Миколи Романюка «Про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади» від 27 квітня.

Конкурс на заміщення вакантної посади директора державного комунального підприємства «Луцьктепло» оголошений відповідно до рішення виконавчого комітету Луцької міської ради від 3 лютого 2016 року "Про порядок призначення керівників підприємств, установ, організацій та закладів, що є у міській комунальній власності".

Згідно з розпорядженням міського голови, прийом документів від претендентів на заміщення вакантної посади триватиме упродовж 30 календарних днів з дня оголошення про проведення конкурсу.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, 26 лютого 2016 року звільнили директора ДКП «Луцьктепло» Юрія Паращія. Виконувачем обов’язків директора призначили заступника директора Валентину Малютіну.

ЧИТАТИ ЩЕ: «ЛУЦЬКТЕПЛО» ПРОГРАЛО СУД ПІДПРИЄМСТВУ З «ОФШОРНИМИ АКЦІОНЕРАМИ»

Нагадаємо, нещодавно тимчасова комісія рекомендувала звільнити за крадіжки заступника директора "Луцьктепла" Артура Василевського.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
єхо Показати IP 28 Квітня 2016 14:33
ну, тепер розпочинається саме цікаве... хто переможе... здогадайтесь з трьох раз....
Спостерігач Показати IP 28 Квітня 2016 15:50
А дебати на Аверсі між кандидатом Фєдотовим і кандидаткою Слюсар будуть?
Ммм до Спостерігач Показати IP 28 Квітня 2016 16:19
ні не будуть бо романюк с континіума людину приготовив ,так що ждіть покращення .....біда називаеться
Лучанин до Ммм Показати IP 1 Травня 2016 23:53
Біда почалась вже давно коли слюсар з федотовим почали підбивати працівників підприємства проти "людини з континіума". Для кого вони роблять цю підчистку певних керівників на підприємстві? Помста чи це виконання замовлення?
ЖЖЖ до Лучанин Показати IP 29 Червня 2016 12:12
Шановний Ммм, а що хорошого для підприємства зробили континіумовські кадри? Загнали підприєство у глухий кут, та крали стільки, що ледь пупи не розв'язувались?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus