USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

Луцька влада не має намірів наводити лад на ринках міста

2 Грудня 2015 22:50
За проблеми з ринками в Луцьку, зокрема, щодо роботи Облспоживспілки, як посередника, а також втрати міською казною мільйонів гривень та високі ціни для підприємців не планує братися команда Луцького міського голови Миколи Романюка, пояснюють це відсутністю бачення.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту сьогодні, 2 грудня.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомило про те, що претендентів на посади першого заступника та заступників міського голови представили під час засідання комісії Луцької міськради.

Серед охочих на крісло – Тарас Яковлев, який куруватиме напрямок ЖКГ, муніципальної поліції, економічної політики, міжнародного співробітництва, капітального будівництва, підприємств «Луцькводоканал», «Луцьктепло», «Луцькспецкомунтранс», ЖКП, «Луцьксвітло».

Депутат Ігор Поліщук поцікавився у нього, чи планує той збільшити доходи у бюджет мільйонами гривень, які поки що отримує Облспоживспілка, як посередник між міською радою та підприємцями.

«Як ви думаєте вирішувати це питання, адже міська казна щороку втрачає мільйони гривень. Окрім цього, підприємці могли б значно менше платити за оренду. Також є постанова, що на території «Варшавського ринку» протиправно дали їм ділянку в оренду», – поцікавився член профільної комісії Ігор Поліщук.

Як альтернативу цьому органу він запропонував створити комунальний заклад. Втім, претендент на вищезгаданий пост відповів, що питання цікаве, але як його вирішити – не знає.

«Питання цікаве, але я для себе не можу пропрацювати схему, як може бути по-іншому. Однозначно стверджую, що розірвати договори з Облспоживспілкою не можна, бо вони мають там власні стаціонарні об’єкти. Окрім того, уся інфраструктура, комунікації зав’язані на Облспоживспілці. Також я не можу зрозуміти механізм, як з людьми заключатимуть договори, з міськрадою. Якщо говорити про комунальний заклад, то ідея - хороша, але чи дійсно буде прибуток, то я не впевнений», – пояснив своє бачення питання потенційний заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев.

Після цих висловлювань член профільної комісії Олександр Волинець надав Тарасу Яковлеву розрахунки, де вказано витрати на обслуговування ринків та в рази більші прибутки від їхнього існування.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що «Центральний» ринок Луцька не зроблять комунальним і не перенесуть, бо міський голова готувався до виборів. А «болючі» реформи, мовляв, не робляться під кінець каденції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Ас Показати IP 2 Грудня 2015 22:55
Тоже мені влада от дід розказував в 1941 німці прийшли до 1944 жодноі крадіжки на базарі не було оце влада шибеницю поставили і все а ці нічого не можуть навіть туалета на старому ринку не має з парка туалет зробили
Реаліст Показати IP 2 Грудня 2015 23:41
Пане претенденте на посаду першого заступника,оскільки Ви -не можете* пропрацювати схему*,*не можете зрозуміти механізм*,*не впевнений ,чи дійсно буде прибуток*,в м.Луцьку є досить людей,які готові допомогти Вам у цьому і я в їх числі.Дійте.Вивчіть предметно,компетентно,не заангажовано,ПУБЛІЧНО,це,як Ви кажете *цікаве питання*,цифрами покажіть громаді .доцільність чи навпаки(заперечте можливість надходжень до бюджету десятків мільйонів гривень).Дякую.
222 Показати IP 3 Грудня 2015 01:53
МОЛОДЕ ДАРУВАННЯ
Перехожий Показати IP 3 Грудня 2015 12:16
Який там порядок? Там все куплено-перекуплено по 100 разів до 3015 року.
До тих хто голосував Показати IP 3 Грудня 2015 12:21
Хотіли... тепер їжте... Це лише початок...
Анонім до До тих хто голосував Показати IP 3 Грудня 2015 12:31
Лучане - не мариупольцы.
Палиця Показати IP 3 Грудня 2015 13:00
Проголосували за партію олігархів укроп які примазались до патріотів, то і будете пожинати!
ВОВК Показати IP 3 Грудня 2015 19:22
Старий ринок був є і буде. Не подобається- валіть в Порт Сіті там вам і мільйони в бюджет дадуть і по шиї дадуть щоб не пхали поліщуцького носа в чужий гешефт і нужник для Ас на дурняк є.
Тома Показати IP 4 Грудня 2015 01:11
Хай буде те брище-смітник серед міста. Сором.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus